Pinot Noir a jaktoze uz jis adventni kalendar? :) ja jsem ho jen predala manzelovi k narozeninam a ted cekame na konec mesice
edit: mela jsem nekolik stran zpozdeni a uz jsem to docetla
Pinot Noir a jaktoze uz jis adventni kalendar? :) ja jsem ho jen predala manzelovi k narozeninam a ted cekame na konec mesice
edit: mela jsem nekolik stran zpozdeni a uz jsem to docetla
marieu Na citrusy chodím (chodila) ke Slovincům na trhy, úplně senzační mandarinky a pomerance od Neretvy. A teď asi objednám od Italské domácnosti, jestli se jim podaří něco dovézt. Achjo.
marieu diky za tip na darek pro muze.porad si stezuje,ze prodavane pomerance stoji za houby(nemam tu zady specialni obchod,kde se da koupit doby citrus)a ze ve spnelsku chutnaji mnohem lip.tak k narozeninam dostane 10 kilo.jsem zvedava.a ty manga taky vypadaji hodne dobre
zimnivecer Já asi s pomeranči počkám na konec listopadu, prosinec, vím, že jedna ta objednávka byla trošku kyselejší- děcka to moc nechtěly, ale mně chutnaly.
andulka01 To je úžasná možnost, kterou teda bohužel nemáme... takže u nás farmářský bedýnky ze Španělska..
marieu no maji dorucovat az 2.prosince approx. Takze doufam ve sladkou dodavku
Kokoska Díky!
zimnivecer To by asi mohlo být. Bylo to jak kdyby si člověk koupil sadový jablka- různý velikosti, sem tam třeba stroupek na kůře. Úplně jiný, než ty vysoustružený plody, co jsme zvyklí z obchodu. Mně to udělalo radost, asi by se to ale nelíbilo všem..
marieu nedokonalosti mi nevadi.jezdime v lete na jih spanelska a na trzich si kupujeme prave ty nedokonale citrony a pomerance, ktere jsou super i kdyz jsou mimo sezonu.citrony maji naprosto fantastickou chut,ale nechce se mi objednavat 5kg.nemam na ne skladovaci prostor a vim.jak by to dopadlo. U tech pomerancu si jsme jista,ze je spotrebujeme
zimnivecer U nás to stejný..
Prisel bledemodry svetr s kratkym rukavem a uzlem na nem. vyndala jsem, vyzkousela a hned zabalila na cestu zpatky. vypadala jsem v nem jak marka z kravina. :D vubec to neni model na moje paze a i v Lku je dost kratkej, takze bych ho s mejma prsama mela jako croptop. ani ten moc prijemnej material to nezachrani :)
razorblade Jestli jde do klínovejch, tak tam mají upravenou otevírací dobu.
999 jsem v hk, do konce tydne mi maj privezt jeste ty saty, tak se snazim zjistit, jestli je mozny vrazit ten balicek kuryrovi, ale ta jejich infolinka je peklo, ze jsem to polozila
razorblade asi záleží na člověku, mě ale kurýr, co nám jezdí do práce, balíček vzít odmítl. Vypadal spíš smutně, že by rád, ale že nemůžou...
a ja teda, inspirovana zde, nakoupila adventni kalendar pro dceru. Hrackam uz lehce odrostla, ale na "cute" nevkusarny je furt. Obsahuje to telovou kosmetiku. 
razorblade no nazdar, mám ho na cestě :(
Kokoska tak ty jsi mensi, stihlejsi a min prsata, ne? ja teda pri svejch 172 cm i to Lko mela do puli pupku
razorblade mensi jo, jinak teda nic moc. Uvidim.
marieu To mne zaujalo. Ale na tom webu se moc neorientuju, poradíš mi prosím? Vidím jen bedýnky kaki, dýně a manga.
razorblade Dočítám až teď a koukám, že na svetry fakt nemáš štěstí ![]()
Uloveno! Těším se na ni hrozně moc ( takže mi nebude sedět a pojede zpátky)

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.