razorblade Tak ja jim dam jeste sanci
paktofonika Dam vedet, kdybych se nekterych chtela zbavit.![]()
razorblade Tak ja jim dam jeste sanci
paktofonika Dam vedet, kdybych se nekterych chtela zbavit.![]()
černá káva zalando lounge
viktorka_od splavu A dala bys mi link?
pardon, ale můj soukromý názor je že kdokoliv s velikostí 36 NEMŮŽE mít široké boky ![]()
to bych s velkostí 42 musela chodit kanálama.
černá káva to bohuzel, oni maji ty limitovane akce. ale kdyz se zaregistrujes, posilaji upozorneni
JankaM klidne muze, kdyz ma nahore vel. 32 :-)
JankaM Muze
Oproti zbytku jsem psala. Proste mam pres boky treba o (placnu, pac se nemerim), treba o 10+cm vic nez pres prsa. Akorat treba ja konkretne nevypadam nesoumerne, pac mam siroky rovny ramena, tak to opticky nevypada, ale vysvetli to hadrum!![]()
JankaM ja mám postavu obdĺžnik či ako sa to..., takže ramená mám o trochu širšie než boky, a keď si vyberiem šaty rovného strihu, ktoré mi sedia na ramenách, mi budú na bokoch tak akurát. Väčšia veľkosť mi už zas nesedí v ramenách.
paktofonika Tak jsem do tech satu vlezla a najednou mi prijdou dobre.
Jak jsem sem davala v nedeli ty trekove boty z Ecco, tak dnes prisly a pravdepodobne poputuji zpet. Prijdou mi dost tvrde. Vim, ze trekovky asi nebudou uplne papuce, ale aby mi prisly tvrde uz pri kratkem zkouseni, tak to je asi nechci. Sedela jsem v nich asi 15 minut u pocitace pri praci a udelala par kroku po byte a uz pri tom mi prislo, ze maji tvrdou patu a tlaci. A taky pri chuzi tlaci shora na tu oblast mezi nartem a prsty.
Skoda no, libily se mi. Asi budu muset trekove boty vybrat jinak nez po netu, ale to v aktualni situaci pujde blbe.
Tak ta Furla č.2 je dost zklamání
. Není špatná, ale žádný zázrak, takže je jasné, co s ní bude.
Luna tak by si sa nám v nich mohla ukázať ;)
Ta kabelka je docela dobrá! Co je to zač (jsem pozadu a neorientuju se, jestli jsi už o ní mluvila...)?
Kabat 
whiskas Dneska dorazila a za mě dobrý. Měla jsem největší strach, aby nebyla malá jako ta, co mám doma a velikost je akorát. Popruh pro mě taky dobrý. Chceš něco změřit? :-)
A teď jsem dostala zprávu, že mám v zásilkovně tu coccinelle. Tak tu vyzvednu zítra.
whiskas Koukám až teď, že se ti nelíbí. Mně jo. Je taková jednoduchá, ale mně to nevadí. Asi chápu, co ti vadí. Není vevnitř dělená a ten zlatý nápisek není dokonalý. Na mých starších furlách je stříbrná kovová značka. Ale jak jsem psala, za mě dobrý. Do obchodů moc nechodím, tak jsem si zvykla na občasnou nedokonalost věcí objednávaných on line.
whiskas tak to je skoda. Ja jsem se urvala na tu kachnu ve vetsi verzi, prisla minuly tyden a je moc pekna. Mohla by byt i o trosicku mensi, ale ta mensi verze je uz pro me moc malinka.
Kokoska Kterou máš kachnu, prosím?
ionicera Díky, já už ji mám taky doma. Nápis mi nevadí, popruh je o.k., ale já ti nevím, nějak to není ono
? Možná mi fakt chybí vnitřní dělení, alespoň kapsa na mobil by bodla :-D. S tím volným prostorem mám obecně problémy :-D. Ale blbě nevypadá, jen by tam nemusel trčet ten zbytek popruhu např. (za chvíli to smáznu):
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.