nellielovett
díky.Taky se těším až si je vezmu na sebe. Jako hodně lidí trčím doma na HO a když už jedu do města, nemám se teď kde vyfotit:(
Co jste si dnes koupili/y?
tahle
Kokoska Díky :-). Ty vypadají dobře, jen asi chtějí tu správnou výšku :-D.
whiskas no, mně by byly na paty. ještě že tak :D
Kokoska Asi tak. V COS bohužel vídám dost modelů, které musím automaticky škrtat. Ale pěkný jsou :-).
whiskas jo, líbilo by se mi toho dost, ale já to fakt nemám kam nosit.
Tímto děkuji jinx , protože jsem si právě objednala tu konvici...Jako kdyby nestačily ty hadry, tady je to fakt supernakažlivé.
999 rado se stalo:D ja ji nastesti doma nepotrebuju, jinak bych ji uz davno mela, pr je fakt pekna.
Kokoska To je další věc.
999 rado se stalo:D ja ji nastesti doma nepotrebuju, jinak bych ji uz davno mela, pr je fakt pekna.
já už mám díky tobě doma Lampe gras, šetřím na Jielde a úplně se bojím zeptat, kde se kupuje slon. a teď ještě konvice..... ženo, ty jsi nebezpečná..
Karuna tak to mam radost, ze jsem te inspirovala. Slon je z vitry :-))
jinx už vybírám barvu
díky
999 já už na ní koukam dlouho, kdybych ji potřebovala, tak ji taky objednam :) dobrej nákup!
Ounz Mně to celkem káplo do noty, včera se mě manžel ptal: nechceš někde koupit novou konvici? No tak to jsem to rychle vyřešila
.
Karuna tak jsem zvedava, kterou vyberes. Ja mela celkem problem, libily se mi skoro vsechny
Ounz oni maji kdyz tak i peknou termosku/konvici, just sayin'
Ounz na tu jsem taky koukala!! Moc hezka!
jinx koukám na taky zelenýho. já mám 4 kluky, já potřebuju něco tmavšího a do červené se mi nechce
Karuna cervenej je ale krasnej! My mame bledemodryho, mame v ty barve i zidle:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.