jinx A konvice tedy taky
. Slon se mi líbí moc, ale zatím není kam s ním, ovšem konvice, konvice by se hodila.
Co jste si dnes koupili/y?
ionicera Už ti dorazlla kabelka? Já už ji mám ve výdejně, tak doufám, že ji dnes stihnu vyzvednout. A snad nebude zklamáním.
whiskas a ktera ti dosla?ta prvni nebo druha?
na me kabelka cekala dlouho, ale super, zustava

viktorka_od splavu
ta by se mi také libila.
viktorka_od splavu vypadá líp než na fotce
edit: produktový

Vše COS, ale to asi ani nemusím říkat...
Zarinya Dvojka. Jedničku jsem stornovala, protože vlastním podobnou (strukturou, velikostí ...).
euridikeMoc se mi líbí ty žluté šaty
. COS prádlo jsem ještě nezkoušela.
whiskas aha,tak dej vedet jak to dopadlo.![]()
Zarinya Jsem na ni fakt zvědavá :-).
Mně se moc líbí ta tvoje crossbody, ale nikde jsem ji nenašla.
euridike ty saty jsou super... ja dodnes lituju, ze jsem si nekoupila s temahle rukavama kosili. vadilo mi, ze je dost pruhledna a mackava... ale myslim, ze na jare by se mi sikla. :D
Díky, já sama pro sebe těm žlutým říkám "světle vanilkové", protože žlutou já obecně moc nemusím, ale tyhle jsou tak světlé, že vlastně ani žluté nejsou...
Já si oboje šaty zkoušela už v létě, potřebovala jsem menší, tak jsem se konečně dočkala. Ta podprsenka je super, už jednu mám, pro někoho, kdo v tomto ohledu tak úplně nedisponuje nějakými zásadnějšími rozměry, je ideální...
razorblade
No tu košili jsem zkoušela taky, ale nějak mi neseděla v ramenou a průramcích, materiál jsem tenkrát tolik nezkoumala, ale u těch šatů mi přišel celkem v pohodě /přes tělové prádlo/, ani fotka nic nevytáhla, tak snad to bude dobré...
euridike ja bych ty saty brala prave v cerny, ale prosvihla jsem je
euridike tie biele sú super, hrozne som ich chcela biele i v čiernej, ale mám na nich veľký zadok či čo a väčšie číslo na mne plandalo.
paktofonika No kdybys chtela cerne, tak je mam a vypadam v nich blbe.![]()
Mně právě kupodivu tyhle sedí dobře, tak nějak rovnoměrně, ale zase mi vůbec neseděly kolektivní cocoon dress, zkoušela jsem od XS po M, ale nešlo to, nevím, kde se stala chyba, jinak se mi fakt moc líbí - jen prostě na někom jiném... ![]()
Vidíš - a zrovna u Tebe bych řekla, že Ti musí sedět /i vizuálně, nejen střihem/...
paktofonika Luna Zase ty paradoxy? :-). Já mám černé, moc ráda je nosím.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.