euridike No ja se v nich asi spis necitim, nez ze by mi nesedely.
A fakt uvazuju, ze je prodam.
Co jste si dnes koupili/y?
To chápu, jsou věci, které člověku tak nějak objektivně sluší, ale necítí se v nich, to znám...
999 No paradoxy...Tobe slusi moc! Asi jsem te v nich nemela videt, ze bych byla min kriticka.![]()
razorblade jo, košile je super. Mně prave byly saty strašně krátký, tak to nakonec vyhrála košile. ![]()
euridike Ja si v tom prijdu spis jak v divadelnim kostymu, tak nejak...Az prilis dramaticky.![]()
Luna ďakujem za ponuku, ale odmietnem. Mne ten rovný strih nesedí, že v ramenách ok, v páse voľné, v bokoch tak nejak nijak... Potrebujem okolo bokov(ktoré nemám) väčší priestor.
Luna Ty jsi trubka :-).
999 tak zatiaľ to tak vyzerá, že v prípade, že tebe niečo sedí, tak nemám kupovať :D
paktofonika No ja zas prave mam siroke boky/kycle v porovnani s tim zbytkem, takze bych taky radsi vic prostoru. Vzala jsem si kvuli tomu schvalne 36, ze to bude dobre, ale nic moc...Tim to nebylo. ![]()
paktofonika Náhodou, párkrát jsme se shodly :-).
Chápu, já jsem obecně taky spíš minimalista, ale tady to beru tak, že když to člověk nezabije nějakými zbytečnými doplňky, dramatickým líčením, podpatky etc., tak je to - pro mě - v pohodě; ale viděla jsem fotku někde na Pinterestu - tyhle šaty, k tomu zlaté lodičky, řetízky, výrazné kouřové líčení, takový styl á la Monika Babišová - a to bylo zlé, moc zlé...
Já se původně taky obávala, než jsem je zkusila, že budou hodně krátké /na moje poměry/, ale měřím asi 175 cm a mám je těsně nad kolena, takže tak akorát...
euridike Já mám ještě o par cm víc a už jsem se osivala, ze bych je stejně musela nosit přes kalhoty a to zas vypadalo divne. Takže košile to zachránila.
At se ti pekne nosí!
eM Díky!![]()
Luna ja si myslim, ze s tvym ucesem a s nejakejma botama a la marteny a s absenci sperku by na tobe ty saty musely bejt skvely!
whiskas ty mas same hezke
mne pripomina tu furlu nad kterou jsem rozmyslela tak dlouho az ji prestali delat:-) jen je trochu mensi, tvar a material skoro identicky, usi jsou navic ale nevadi mi
999 to je fakt. Škoda, že tie z volankami nemajú strih ako tie obláčkové. Tie sú super.
Luna no ja myslím, ze ich v pohode predáš. Akých sa ešte potrebuješ zbaviť? ![]()
Luna ja si myslim, ze s tvym ucesem a s nejakejma botama a la marteny a s absenci sperku by na tobe ty saty musely bejt skvely!
Přesně takhle bych si v nich Luna představovala.. ![]()
viktorka_od splavu máš ji z českého e-shopu?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.