Gatita no presne! A to ja navod mela, ale stejne:D
Co jste si dnes koupili/y?
continuity mě od nákupu brzdí malý děti- sklo na stromek zatím opravdu ne-e. Cesmíny jsou moc krásný a mně se docela líbí i ta bílo-zlato-černá kolekce. Nicméně ten betlém nebyl žádná láce, takže už jen nový světýlka a ty svíčky- lodičky ze včelího vosku, ty se mně líbí moc a moc a fertig.
barbucha ta parka je boží!
Gatita teplaky jsou z obleceni to nejjednodussi, to das
nejtezsi je vsiti napletu na ukonceni nohavic, ale to lze vynechat. Pochlub se pak vysledkem
barbucha hele jestli je to ta "moje" co mam z lonska, tak ta je HODNE velka, mam XS(normalne M-L)
Myslim že ty máš trochu jinou, tahle ani v khaki nebyla a neni vzadu do špičky
ta tvoje se mi líbila/líbí moc, ale nějak na ni prostě nedošlo.
Koukala jsem před časem na tu modrou, a vypadala taky dobře! Myslím že mají stejnej střih (kromě toho, že tvoje je kratší). Jen jsem hledala něco černýho.
barbucha jj, já nemít tu modrou, koupim teď tu černou, koukala jsem na ní opakovaně, je povedená, řekla bych
Jsem napnutá jak kšandy, je teprv na cestě
Ale řekla bych že je to zrovna hadr, kterej se dá hodně unosit.
barbucha joo uz vidim rozdil, musela sem se podivat na tu druhou barvu. Tak se tesim na foto:D
Po roku a pol lamentovania, som si konečne kúpila nové okuliare ![]()
paktofonika uka!
barbucha určitě, dej pak vědět jak to dopadlo :)
711990 ta tvoje loňská je ta zelená, co sem ji taky zkoušela a nekoupila? Už ji nemaj a já to považuju za velkou chybu, že sem ji nekoupila, tenkrát sem zaváhala.
Ounz jj presne ta:)
711990 ta je taky boží, fakt toho lituju
barbucha právě..většina věcí tam visí dýl, i slevama to projde. A tahle ne..
Kokoska prosím, máš s Wardow dobrou zkušenost? Ještě jsem tam neobjednávala, jen okukovala, ale jak jsi dala odkaz, tak se mi tam moc líbí aktovka pro muže.
Mirka mam od nich jedinou kabelku, tu novou. Vypracovana je hezky, ale jeste je moc brzo na to, abych rekla, jestli se treba neodira kuze nebo se rozpadnou zipy... prvni dojmy mam dobry.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.