Kokoska díky, teď to vypadá líp, podívám se na to večer.
Co jste si dnes koupili/y?
marieu Ty Muscat vypadaji hezky! Ja si asi poridim dalsi pristi rok, jsem maximalne spokojena s tema Tom Ford co mam, vubec je necitim na obliceji. Od leta mam i slunecni s tema packama co sedi na nose a to samo, lehky a sedi to neskutecne dobre. Vubec jsem to necekala! Ty dioptricky mam kovovy.
paktofonika krasny jsi vybrala!
ja jedny GymShark na vyzkouseni, jestli jsou fakt tak dobry a jedny bf dziny

0zero7 já si právě brýle nekoupila 6 let a mám představu jedněch univerzálnějších a jedněch výraznějšich, tak si ráda přečtu předem, jaká je zkušenost. Nepamatuju si už konkrétně tvoj fotku v brýlích, ale matně si vybavuju, že ti moc slušely. Protože tobě to sluší vždycky...
0zero7 ďakujem. V noci som sa budila, že som zle vybrala. To sa mi ale po kúpe (než dorazia hotové) deje. :D
0zero7 tie rifle sú super, podobné by sa mi hodili, ale s vyšším pásom.
paktofonika Tyhle jsou midrise. Ta fotka zkresluje myslim. Uvidime co prijde!
0zero7 no a odkiaľ sú?
marieu a ktoré Muscat sa ti páčia? Ja som skúšala hlavne acetátové, ale páčili sa mi i tie kovové, ale to mi hrozne nesedí. Vyzerám v nich ako Daniel Jackson.
paktofonikaOld Navy, 99% bavlna, to se mi zamlouvalo, tak to risknu, mivaj podobny strihy jak Gap, je to jeden korporat.
0zero7 aha, tak nič no. Nezabudni potom na outfit :)
marieu Ha! Dekuji, no nevim, nektery bryle mi maximalne neslusi!!! Mam tyhle, zatim drzi paradne, ani se nehly, myslela jsem ze budou citlivy na manipulaci, jsem na to hrozna. Je fajn, ze nemaj nikde znacku viditelne, to tecko na strane je pidi a v kovu, napis za uchem nikdo nevidi. Vynechany sklo je dobrej detail, bych si je klidne koupila znovu jako slunecni v acetatu, ale nepotkala jsem, mozna je prestal delat.

paktofonika treba pofrci zpet, nevime jeste!
0zero7 ono vôbec nie je jednoduché kúpiť okuliare bez loga alebo ozdoby.
paktofonika presne tak
paktofonika v podstatě jsem vždycky nosila jen acetátové, šla bych určitě do jedněch želvovinových, klasičtějších, ale potřebovala bych zkoušet- mám oči celkem blízko u sebe. A pak bych si přála ( nicméně to bude zřejmě opravdu jen zbožné přání) nějaké aspoň trochu cat eye. Líbí se mi jejich produktovky (skoro všechny), ale v reálu na obličeji to bude ještě boj...
0zero7 jsou opravdu překrásný. Mně by nenapadlo po nich vůbec sáhnout. Ale narazit v optice na personál, který to má v oku, asi bych se nechala přemluvit k lecčemu. Sama za sebe vyberu vždycky bezpečnější variantu...
marieu no ja je zahlidla a bylo to jasny a to uz jsem mela vybrany jiny. Vubec jsem si nemyslela ze koupim kovovy, moje nevyzadana rada je zkus i ty extravagantni a ty co myslis, ze vubec nechces!! :)
0zero7 vzhledem k tomu, co jsem tady viděla mnohokrat v outfitovém vláknu začínám chápat, že je třeba zkoušet a zkoušet. Obecně mám ale problém vidět potenciál tam, kde jinak objektivně je. Typicky COS. Mně se toho na jejich stránkách líbí pomálu, do kamenného obchodu jsem se zatím nedostala, ale fascinuje mě, jak ty věci na fotkách tady vypadají úžasně... s brýlema to samý.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.