A výše je diskuse o brýlích - nevíte prosím kde v Praze je větší výběr obrouček Okula? Taky se budu muset obrýlit na dálku a do auta a chtěla bych českou značku.
Co jste si dnes koupili/y?
Decor by Glassor je nebezpečnej i s bankama
Já jsem právě roky sháněla pěkný betlém a na nic jsem nemohla kápnout, takže jsem nad tímhle moc dlouho neváhala. Už ho mám na cestě, tak se těším.
barbucha kabat super, tesim se na fotku!
viktorka_od splavu a co jinyho by asi meli mit?
Jakoze webshop s koulema?? ![]()
viktorka_od splavu Pavlena v životě před parfumanií by mě nenapadlo přemýšlet, jestli banky nebo koule...![]()
Ja som dnes natrafila na kreatívnu sadu na zdobenie gúľ. To sa mi zdá super pre deti, aby si mohli ozdobiť svoju vlastnú guľu.
neeeee baňkykoule uz zase![]()
711990 a moja obľúbená téma: Vianočné stromčeky. Dnes som videla prvý predaj živých stromčekov, to je i na mňa dosť skoro :D
paktofonika tyjo to je fakt trochu brzo:D ale jindy ho mam uz prvni tyden v prosinci! Letos nebude zadnej:((( maximalne pastelkou na zdi nakreslenej
ten výsmevný smajlík bol necitlivý. Tiež by som nechcela mať Vianoce bez stromčeka. Nejaký mini aspoň?
711990 jako kvůli Tondovi? My ho dáváme na konferenční stolek a přivazujeme špičku, ale zatím se syn nepokusil mu nějak uškodit, spíš ho uctivě obchází.
Ale to už je za ty roky takový pěkný vánoční zvyk, bez toho by Vánoce nebyly úplné :)
Evaeva no nemame konferencni stolek, ani za co privazat:D
paktofonika neni ho kam dat, on by se po nem pokusil urcite vysplhat nebo tak neco
rikala jsem si, ze bych treba aspon koupila araukarii v kvetinaci, ale jsou nejaky drazsi nez jsem si myslela!!!:)
bram vlastne mas pravdu:D
711990 tak čečinu na stôl aspoň?
paktofonikato by asi slo:) my budem na vanoce stejne u mych rodicu a ti to asi risknou a stromecek bude i s pernickama!:)
711990 tak aspoň keď vás bude u vašich viac, budete sa môcť striedať pri strážení stromčeku :D
paktofonika jo, to abych udelala rozpis sluzeb![]()
711990 my přivazujeme za okno, rodiče to tak prý taky dělali. Ale naštěstí jsme zatím funkčnost nevyzkoušeli.
711990 Tak si ho dejte az na stedry den, a ozdobte, az na tim bude delat blbosti. Minimalne ten den to vydrzis hlidat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.