marieu cat eye v Muscat majú, ale neskúšala som ich, viem že mi nejdú a zdá sa mi, že sa k môjmu štýlu obliekania nehodia. Mám rada okuliare, ktoré sú natoľko neutrálne, že nemusím rozmýšľať, či sa k nim moje oblečenie/doplnky hodia.
Co jste si dnes koupili/y?
marieu ony totiz ty produktove fotky nekdy strasne klamou a mne osobne i nektere modelky pripadaji dost podivne. Na zivych opravdovych lidech to vypada mnohem lip.
paktofonika čo sú tie Tvoje okuliare zač prosím?
pecka Muscat Ellis Champagne :)
paktofonika ty jsou moc krásný!
Kokoska to je fakt zvláštní efekt. A zvláštní strategie, když to tak uvážím- ta prezentace. Koukám na COS snad už třetímrokem a vždycky podle úplně stejnýho vzorce- vidím produktovky, nic mě zvlášť nezaujme, podívám se do outfitů, vidím na někom výborně vypadajíci a vyladěný kus, vrátím se na stránky s pocitem "takhledobřevtomprostěvypadatnebudu", pak se to v outfitech párkrkát efektně zopakuje, že jsou z toho někdy kolektivní kousky a než se rozkoukám, je vyprodáno. ![]()
paktofonika ďakujem, sú super. Neviem, či ich nájdem niekde v SR. Za skúšku by stáli.
Ordinary ma cely listopad slevu 23%, nevim moc kam s tim, tak tady snad ok
marieu tak priste nevahej, vratit se to da vzdycky.
0zero7 no a polovicu vecí vypredanú :/
paktofonika Fakt? Ja koupila vsechno krom jedne veci. Co nemaj?
0zero7 Jee,to bych konecne mohla doresit tu svou hnusoplet. Jednou tu nekdo daval odkaz s produkty na aknozni plet, jdu to pohledat!
Karja Aby to nebylo zrovna to co nemaj, ja nakupuju pro suchou a meli. Zkus ten Niamicin a exfolicani tonikum mozna. B Oil je lehkej taky, kdybys nenasla ten link tak se ti mrknu. Oni maj tohle
AM
Squalane Cleanser, Niacinamide 10% + Zinc 1%, Natural Moisturizing Factors + HA
PM
Squalane Cleanser, Salicylic Acid 2% Masque, Niacinamide 10% + Zinc 1%, Natural Moisturizing Factors + HA
0zero7 chcela som cleanser, acid, retinoid 5% a ešte nejaké veci. Nič z toho nemajú.
paktofonika proto bych koupila dvoje
, ty jedny určitě univerzální/neutrální a druhé klidně trochu úlet... si představuju. Nicméně všechno může dopadnout jinak, až vyrazím zkoušet.
Tak brýle nebudou, asi. Teď jsem během 1,5 hodiny kromě uvaření oběda a snahy o vyluxování rozbila 2 roky starý vysavač (no, neušetřila jsem s levnou koupí) a koupila nový tyčový aku 2v1 od Bosche. Tak jen doufám, že nebudu zklamaná za tu pálku, se všemi ostatními spotřebiči, které máme od Bosche, jsme jinak dost spokojení... musím ty nevánoční nákupy uuˇ zarazit.
Koupila jsem v Tchibu zateplené kalhoty, nevím už, kdo je tu doporučoval. Jsou mi trochu velké, ale asi si je nechám, materiál je příjemný.
Sweet Potato já je chci taky koupit. Jakou jsi vzala velikost, prosím?
Pinot Noir 36, menší nemají.
Tak mi dnes po všech peripetiích s objednávkou, na druhý pokus, konečně dorazily ty černé šaty s hranatým výstřihem z COSu. A sedí
.
Super
! Tak snad se mi poštěstí tě v nich někdy potkat
.
at se dobre nosi ! Jsou opravdu moc pohodlne
jestli muzu nevyzadanou radu, tak doporucuji pri obouvani pouzivat lzici a opatrne i zouvat Minule jsem dala pryc ikdyz zvenku vypadaly porad skvele Byla to moje chyba protoze jsem je obouvala tak ze se pata vzdycky pokrcila Maji vevnitr v miste paty jakysi plastovy kus ktery prodrel podsivku a silene drel patu I pres opakovane prelepeni vsim moznym to fakt neslo U soucasnych tedy strikne lzice a zatim v pohode
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.