Stylem. Což je příliš obecné, chápu. Těmi cvočky nejspíš. Vidím jí na holčině s páskem Guess a blyskavými teniskami s výrazným logem.
Co jste si dnes koupili/y?
Nepotřebuju ničemu pomáhat, jen nemám klimbací loga ráda.
Pásek Guess a blýskavé tenisky nemám. . ![]()
Díky. Já je zatím naživo neviděla, jen na netu a těch hnědých odstínů tam mají víc. No nic, půjdu to omrknout, stejně se chystám do Prahy :-)
mně na té kabelce od jinx odrazuje to překlápěcí zapínání - věčně do kabelky hrabu a s tímhle typem by to asi nebylo tak jednoduché
kabát je marc o polo objednaný z answear, ale už ho nemají. Litovat ale nemusíte, jestli si dobře pamatuju, co jste o sobě psala, tak by vám nejspíš neseděl, je na vyšší postavu a má i dost dlouhé rukávy. Mám ho totiž už vyzkoušený, objednávala jsem si ho v tmavě modré variantě už v září v rámci marianne dnů a po dlouhém přemýšlení ho bohužel vrátila, zdálo se mi, že mi jeho dýlka nelichotí kvůli silnějším nohoum, že končí v úplně nevhodném místě. No a pak samozřejmě litovala, protože nikde jsem na žádný pěkný kabát nemohla narazit, až teď ho někdo asi vrátil, sice jiná barva, ale moje velikost...
kabát vypadá dobře
Catherinne kabelka má asi dobrou barvu na léto, ale ty cvoky... přijde mi to díky nim takové dost kolotočářské
edit - překlep
nolita + jinx děkuji, počítám, že zítra by mohl dorazit, tak uvidím :-)
boty přišly minulý týden. Džíny, bílá košile, béžové sako nebo kožený křivák...já jsem redy...
Na te produktove fotce mi prijde hrozna, alse takto se mi docela libi
Na té druhé fotce se mi ta kabelka líbí, produktová ne. A boty se mi líbí moc.
Ounz To jste byla vy s tím žlutým kabátem? :-) Běžte do něj, potkávala bych ho ráda!
kuchařku :-) a dnes jdu pro nový notebook a iphone, ale to není ten pravý shopping :-)

Jo já! Vy ste fakt, všichni, já si ho teď kvůli vám budu muset koupit ![]()
Tyjo to je jak Rorschachův test..a já tam vidím... ![]()
Patapufa?
Patapuf? Je to to..?
Já Muminka a co vy? ![]()
Ale no tak...
Né! Honem doplnit vzdělání! Viz Bažanti jdou do boje.
To je ze starého filmu Bažanti jdou do boje. Protože dělali pořád maléry, nasadili na ně psycholožku a ta jim dala takové ty čáranice a skvrny, aby řekli, co v tom vidí. Dělali samozřejmě blbce a jeden na to pořád koukal a pak z něj vyletělo: Patapufa! Už nevím přesně, snad to byl kocour, kterého kdysi měl.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.