Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Catherinne
10846 příspěvků moje polička 21. ledna 2017 20:47
Reakce na moora:

suprboty

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 21. ledna 2017 21:17
Reakce na Ounz:

Ty teda nejsou ujetý, jsou super! (Mám podpobný  )

Ja vim a od te doby po nich touzim a ted s nimi vytasi jeste moora 

Offline Ounz
20530 příspěvků moje polička 21. ledna 2017 21:21
Reakce na Candance:

moora  má ještě vyšší podrážku, to se mi taky líbí moc, jinak já mám vagabondy a určitě je ještě ma-aj 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 21. ledna 2017 21:29
Reakce na Ounz:

Satane ustup 

Offline Ounz
20530 příspěvků moje polička 21. ledna 2017 21:32
Reakce na Candance:

Jenom informuju 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 21. ledna 2017 21:53
Reakce na Ounz:

No prave a takto to obvye zacina.

Offline monr
74 příspěvků moje polička 22. ledna 2017 10:09

tento týždeň mi doniesla dcérina spolužiačka z Ruska, plánujem nosiť k bielej košili a džínam, prípadne na zimný kabát na vrch. Som zvedavá, ako sa mi osvedčí:

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 22. ledna 2017 10:13
Reakce na Ounz:

Koupila jste si ten žlutej kabát?

Offline slniecko admin
19567 příspěvků moje polička 22. ledna 2017 10:47
Reakce na Karoleena:

V Lindexu mají tenhle víkend pro členy klubu dalších 50 % na už zlevněné zboží, takže jsem trochu rozšířila svetrový arzenál. Ten dlouhý vínový svetrokabát už jsem si kdysi jednou objednala, jenže ještě za plnou cenu a sice se mi líbil a slušel mi, ale přepadl mě tenkrát v kabince nějaký záchvat sebezpytu, jestli za těch šestnáct stovek fakt stojí a nakonec jsem ho vrátila. Ale teď za čtyři kila už ho ráda přichýlím. :)

Jo a ještě jedny černé důchodky :D jsem si pořídila, taky jsou z pánskýho, takže spíš takovej experiment, jestli mi pánská velikost v Zaře bude sedět.  

Veľmi pekné všetky 3, ale zaujal ma ten pánsky top na poslednom obrázku, čo tam trčí len kúsok...ak budem mať tento týždeň cestu okolo, tak na ten sa pôjdem kuknúť

Offline slniecko admin
19567 příspěvků moje polička 22. ledna 2017 10:51
Reakce na monr:

tento týždeň mi doniesla dcérina spolužiačka z Ruska, plánujem nosiť k bielej košili a džínam, prípadne na zimný kabát na vrch. Som zvedavá, ako sa mi osvedčí:

Osvedčí....mám veľkú kopu vyšívaných pašmín z Indie a Pakistanu, kam kedysi pracovne cestovával otec, aj podlhovastých, aj štvorcových, väčšina je presne farebný vzor na čiernej a ako to dá šmrnc akémukoľvek oblečeniu, to by človek neveril. Ešte som si minulú zimu k nim nakúpila pasujúce brošne na Fleri a na Sashe, aby som nemusela riešiť, keď sa to šmýka z kabáta.

Offline monr
74 příspěvků moje polička 22. ledna 2017 11:17
Reakce na slniecko:

a máte nejaký tip od koho objednať? prípadne ešte nejaké tipy, s čím to ladiť?

šatiek mám doma kopu, dokonca sem-tam aj nejaká vzorovaná, ale takáto veľkosť len jedna, tak sa náramne teším. Akurát sa trochu bojím údržby, na cedulke je, že sa nemá prať, a je veľmi jemne tkaná, tak sa bojím, aby som nezatrhla.

Offline Ounz
20530 příspěvků moje polička 22. ledna 2017 11:53
Reakce na Jehelníček:

Nekoupila...zatím jsem rozumná 

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 22. ledna 2017 12:11
Reakce na Ounz:

Škoda, jsem se těšila na ty botky červený...

Offline Ounz
20530 příspěvků moje polička 22. ledna 2017 12:25
Reakce na Jehelníček:

No, ještě není všem dnům konec..

Offline Sweet Potato
40368 příspěvků moje polička 22. ledna 2017 12:29
Reakce na slniecko:

Ten první svetr mám taky v košíku. A pak ještě kolektivního rejnoka v další barvě.

Offline slniecko admin
19567 příspěvků moje polička 22. ledna 2017 13:01
Reakce na Sweet Potato:

Ja čakám na tú objednávku z woolovers...ak mi budú všetky svetre dobré a nič nebudem vracať, nemám už túto sezónu nárok...

Offline slniecko admin
19567 příspěvků moje polička 22. ledna 2017 13:10
Reakce na monr:

No, na objednanie tip nemám, jedine, žeby Vám niekto zbehol na trh do New Delhi...no ale ladiť sa to dá s úžasným množstvom vecí, len musia byť už bez vzoru. Aj so slávnostnými, aj s bežne nosiacimi, aj ako šál na kabát, aj v podstate miesto svetra sa do toho zabaliť, ak je to dosť veľké, aj ako šatka. Určite k čomukoľvek čiernemu, bielemu, trebárs s čiernymi zamatovými nohavicami, alebo čiernou sukňou a bielou blúzkou, alebo na malé čierne sa s tým dá do filharmošky, s rifľami a bielou košeľou/rolákom do roboty, školy, na nákupy, kombinovať sa to dá prakticky s každou farbou, ktorú obsahuje vzor, alebo aspoň s nejakou farbou, čo s nejakou vo vzore viaže a keď si vezmete koľko farieb vo vzore je, teplých aj studených, tak skro zo všetkým. Len už nekombinovať s iným vzorom, zvyšok oblečenia už by mal byť zložený z jednofarebných kusov.

Ja periem aj tie kašmírové pašmíny, vrele odporúčam sieťku na pranie, ale mám na pračke program ručného prania. No a jednoznačne nízka teplota, nízke otáčky.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 22. ledna 2017 13:18

Nestiham, ale pridam jeste jeden komentar k UD Naked paletce. Ja mam konkretne N3, ktera je barevne nadherna. Problem s ni mam jen tehdy, kdyz se stiny snazim nanaset tim stetcem, ktery je soucasti paletky a kterej mi pripada hroznej. To uz jsou lepsi i prsty. Ted jsem si na zkousku koupila v DM ten novy Ebelin z prirodnima stetinama a nim mi to jde mnohem lepe. Pigmentace za me OK, ale prasi, to je pravda. S UD podkladovou bazi mi drzi dobre. Mam jeste neajkou Inglot, ale ta mi prijde nic moc.

Offline monr
74 příspěvků moje polička 22. ledna 2017 13:27
Reakce na slniecko:

ďakujem za rady na kombinovanie, isto využijem

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 22. ledna 2017 14:48

Koupila jsem kabelku