to je pavlovo posad? :)
Co jste si dnes koupili/y?
Ano, kocour. A viděl ho v každém tom obrázku. Můj muž říká každému kocourovi Patapufe a bojkotuje nám Patapufem Aktivity, Dixit a všechny podobné hry.![]()
A Sweet Potato já toviděla, ale tohle si nepamatuju ![]()
Muminka jo? No teď už hovidim taky ![]()
Dnešní nákup - lákám jaro

taky se snažím...
Krásný, já už se těšim na jaro a až budou frezie, to bude nádhera
Frézie mám taky ráda, ta vůně je jedinečná.
Nič som nekúpila, ale vrátila som Zara kabát. V piatok som si v objednávke klikla na return, no a dnes prišiel pán kuriér a vyzdvihol balík a hotovo. Peniaze by mali prísť do týždňa. Som z toho trochu mimo, lebo ešte som nikdy neobjednávala cez eshop ktorý by posielal kuriéra po balík aby ho vyzdvihol. Je to celkom vtipné.
a ostatní...
já tak teda vidím tu zeleninu a nic jiného si do toho neprojetkuju, ale tak jako nereru Vám to ....![]()
Já teda taky, jen s lilkem mám trochu problém ![]()
![]()
díky, je fakt krásnej, naštěstí by mi asi fakt velkej byl a hlavně je bohužel i po slevě pro mě moc drahej, ale vypadá fakt dobře, nic marc o´polo jsem ještě neměla, ale ty věci působí docela dost jednoduše a kvalitně.
Právě, miluju tu vůni
Já si neprojektuju, vono to tam je ![]()
tulipany som si kupila tiez, ale dufam v podobne pocasie ako je teraz este aspon dalsi mesiac ![]()
popravde druha moznost vo Februari je clapkanica a hnusne pocasie okolo nuly, tak to mi toto aktualne mrazive pocasie vyhovuje 1000x lepsie.
Kytky krásný, ale s jarem dejte pokoj. Vždyť je leden! Konečně po letech zima s mrazy, konečně je šance, že trochu vychcípaj klíšťata, komáři a další hnusáci.
Frézie a tulipány milujem. Z frézií som mala aj svadobnú kyticu.
A roky hľadám vôňu frézií vo flakóne, ktorá by bola fakfaktfakt taká.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.