Pěkné boty![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Ja ji mam a pouzivam ji asi nejcasteji ze vsech stinu, odstiny slusive, na jemne denni liceni idealni. S podkladovou bazi dobre drzi. Vydrzi dlouho.
Kolik stínů z ní používáte? Já se vždy u krabičky s větším počtem nakonec zaseknu u jednoho a pak mi to přijde jako zbytečné.
jedny ujetý polobotky

no a ty perka jsem vyřešila už taky: nízký černý a vyšší hnědý ![]()
v podstate vsechny, akorat neubyvaji rovnomerne, protoze ty tmavsi odstiny pouzivam hlavne na takovou lehce rozostrenou linku podel ras, zatimco ty svetle a jeste svetlejsi pouzivam na sjednoceni barvy vicek, lehke stinovani nebo prozareni pod obocim.
Ale obecne, vypouzivat stiny mi trva veky.
pekne polobotky
Ty šaty bych také brala
, jen být vyšší.
Ujetý a parádní!
Dost dobrý boty
. Mně nějak neslušely.
Nakupovat v pánském mě ještě nenapadlo. Svetr vypadá velice příjemně.
Nejlepsi basic trika mam z panskeho HM. Nevytahujou se nezadoucim smerem, nepretaceji se svy, fakt dobry.
Ty teda nejsou ujetý, jsou super! (Mám podpobný
)
Tak to je super! Po polobotkách tohoto stylu už nějaký čas pošilhávám.
Ty šaty bych také brala
, jen být vyšší.
No ja to vidím blbě, ale sestra je o 15cm vyššia odo mňa tak sme sa dohodli že si ich vezme. Stála som v zlej rade keď nadeľovali výšku :D
Přesně před týdnem jsem nakoupila v Mangooulet.. Dodnes ani stopa po dodání zboží. Na sledování zásilky pusto a prázdno. Ještě nebylo ani vyskladněno. Jsem DOST otrávená, nikdy to tak dlouho netrvalo. Tak mají ještě pondělí a úterý.. :-/
Mohu potvrdit. Taktéž už čekám týden. První den mi poslali 3 maily, že je vše ok a že mi zboží pošlou do 4 dní. A nic.
Dnes přišly...

Taky bych si dala říct. ![]()
Mně taky posílali bundu docela dlouho, na trackingu pořád viselo, že ještě ani zboží z eshopu nepřijali, nakonec to tam naskočilo až šestý den večer, ale zas mi teda hned druhej den doručovali, takže to už pak ze strany dopravce šlo fofrem. No a teda měli tam i nějaké upozornění, že v době slev se to může protáhnout, takže jsem moc nefrflala, i když jsem se samozřejmě na bundu hrozně těšila. :)
tak se připojuji k těm, co objednaly z woolovers :D
V Lindexu mají tenhle víkend pro členy klubu dalších 50 % na už zlevněné zboží, takže jsem trochu rozšířila svetrový arzenál. Ten dlouhý vínový svetrokabát už jsem si kdysi jednou objednala, jenže ještě za plnou cenu a sice se mi líbil a slušel mi, ale přepadl mě tenkrát v kabince nějaký záchvat sebezpytu, jestli za těch šestnáct stovek fakt stojí a nakonec jsem ho vrátila. Ale teď za čtyři kila už ho ráda přichýlím. :)

Jo a ještě jedny černé důchodky :D jsem si pořídila, taky jsou z pánskýho, takže spíš takovej experiment, jestli mi pánská velikost v Zaře bude sedět.

já si ho taky zkoušela, líbil se mi, ale cena mi přišla nadměrná. Za čtyři stovky super. Škoda, že nejsem členem klubu :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.