razorblade muj kus literatury porad jeste vezi ve sparech ceske posty, v pondeli se mam zastavit, jestli nahodou nekde nevyplul.

razorblade muj kus literatury porad jeste vezi ve sparech ceske posty, v pondeli se mam zastavit, jestli nahodou nekde nevyplul.

Sweet Potato taky, prý je červené. No uvidíme.
razorbladeWow, to jsem zvědavá teda, jaký to bude!
continuity Zvážíme?![]()
Ani mě nehne.
Aranel uz jsem zhruba v pulce a je to dobry. Ber to ale jako nazor cloveka, kteryho kldr docela zajima.
razorblade V pořádku, v pořádku.
Nejaka cerna vlna nebocoto

0zero7 Ty jo, ty první šaty se mi líbí moc :-). Odkud je máš?
999 Zara, je to polyester, tak uvidim. Jedny polyesterovy mam a jsou v pohode.
whiskas Tak dneska jsem si udělala dotazník na MD a u většiny v okolí spokojenost, tak si objednám i ten svetr. Jen mám prý objednávat raději o číslo větší, přeci jen španělé jsou pomenší. :-)
0zero7 pekný nákup, to body je odvážne :)
Ja som mala v Zare pár vecí vybraných a ani jedno nedali do zľavy :D
paktofonikame se libila jeste jedna mikina s vycpavkama, ale nechce se mi to riskovat, taky ji neslevnili, coz by mi nevadilo, ale minule nedali do baliku nalepku na vraceni!?!
Body musim zkusit, kdyz to nebude uplne mega vystrih tak myslim, ze k cernym kalhotam nebo uzke sukni s vysokym pasem bude dobry, a nebo to uplne shodit treba boyfriendama rozervanejma, uvidime. Hlavne vratim co se mi nebude na 100% libit irl
Cos mela vyhlidnuty?
0zero7 to body je fakt zaujímavé, ja ale nosím výstrih len výnimočne.
Mala som vybranú jednu oversize bavlnenú košeľu, jedny zavinovacie šaty a jednu mikinu premium spolu s teplákmi. Nakoniec som si nekúpila nič.
ionicera ja mam v MDbjodne velkou velikost, prijde mi to trosku mensi(ale ja jsem ted tlusta, objektivne)
paktofonika Mikina je 100% bavlna? to uz jsme se bavili, ze to aby pohledal! Ta cena kratsi je, to me presvedcilo. Uka saty. I mikinu vlastne uka!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.