Maureen snad bude v knihkupectvich. Ja si ji koupila v lete na hit hitu, kde autorka shanela prachy na vydani. A je fakt dobra! Uz ji mam skoro doctenou.
Co jste si dnes koupili/y?
razorblade Kdyz jsem tuhle premyslela nad tim, ze bych po vecerech mohla taky neco cist poradnyho nejen tady docitat diskuze. Tak takhle kniha byla prvni,co me nepadla! Cetla jsem s autorkou nejake rozhovory a hodne me to bavilo a oslovilo.
Jinak me docela mrzi, ze ted se na netu hodne uprednostnuji videa na ukor clanku. Kolikrat me neco zaujme, kliknu na to a je to video, nebo jeste casteji podcast. Ja radsi ctu, na videa se nedivam vubec. I blogy jsou ted hodne videoblogy.
whiskas Dík, dítě je docela horkokrevné, takže zatím netrpí. Ale dorazit by to už mohlo, mám tam i nějaké dárky k vánocům, atd.
Karja ja to mam stejne, jsem cteci typ. Ale ti mldi proste chteji videa a podcasty. Minule mi o deset let mladsi kolegyne neco chtela a misto zpravy na messengeru mi normalne poslala namluvenou zpravu! Jsem si pripadala jak boomer![]()
razorblade Ty vado! Mne na tim nejvic vadi asi, ze nektery lidi mluvej hrozne pomalu nebo se tak strasne prozivaj, jakoze o kazde hovadine tak dulezite melou...to se ve cteni ztraci. Mluvene slovo mam rada v aute, vic nez pisnicky a pri vareni.
razorblade já u mluveného slova těžko udržím pozornost, když je to video tak to celkem jde, ale podcast je předem zabitý. Vždycky mě naštve, když kliknu na nějaký zajímavý článek a ono to video
Mám to úplně stejně. Po chvilce ztratím pozornost.
Juu, já taky ta videa nesnáším. Jak je něco video, okamžitě zavírám.
Text si můžu přečíst vlastním tempem, prelitnout obsah a zastavit se u čeho potrebuju nebo co me zaujme. ![]()
Taky si videa nepouštím. Z už zmíněných důvodů, plus to okamžitě přivolá děti, zatímco čtení mi prochází nepozorovaně.
Fakt jsme nejaka divna bublina. Taky odkaz znechucene zaviram, kdyz se zjevi video misto pismenek.
Edit: mluvene slovo mam rada v aute
Pinot Noir přesný! Nežádoucí pozornost. Navíc pak většinou nápadne, že zas chtějí poslouchat svoje audiopohádky...
Makara tak tak:-) navic reklamy + spousta lidi ma potrebu se v uvodu prapodivne vykecavat a k veci prejde mozna v pulce.. kdyz me to jo hodne zajima tak posunuju, jenze se ne a ne trefit.. blah
Pridavam se k tem, co videa a podcasty nemusi. Radsi si to prectu. Ale spousta obsahu je dnes uz proste jen jako mluvene slovo.
Když už se tu řeší mluvené slovo, tak dnes je poslední možnost si poslechnout novelu od Sorrentina. ![]()
razorblade mne takú zvukovú správu poslal žiak, jedna veta to bola ![]()
Luna Diky. Jeste muze byt ze to Bude moc a pofrci to zpatky! :)
pecka Italska vdova! ![]()
tobe to v te cerne moc sluselo do divadla. Sexy!
Ja u podcastu rada treba uklizim, CBC radio Ma suprovy. Pri vybalovani loznice jsem sjela celou serii o kultu Nxivm a dobry. Fakticky veci me bavi vic. Treba Your Favorite Murder je dobry. Jsou nejaky cesky podcasty dobry? Na Spotify jsou I audiobooks.
My teď na výzkumu každý čtvrtek posloucháme přednášky o impressionistech (VŠ brigádníci mají online výuku). Je to zajímavé, ale mám to dost rozkouskované, jak furt pobíhám. Jinak jsem schopna mluvené slovo poslouchat jen v autě, jindy se nedokážu soustředit.
A tip pro rodiče, kluci teď před spaním poslouchají Temného pána, bohužel je zatím jen první díl.
Já mluvené slovo poslouchám moc ráda. Na uspání i při práci. Audioknihy, rozhlasové dramatizace, archivní pořady
Ta videa už tolik ne, to moc nejde při něčem, mám pocit, že bych měla i koukat. Třeba ale rozhovory na DVTV bývají fajn.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.