Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 28. listopadu 2020 16:24

Maureen snad bude v knihkupectvich. Ja si ji koupila v lete na hit hitu, kde autorka shanela prachy na vydani. A je fakt dobra! Uz ji mam skoro doctenou.

Offline Karja
44734 příspěvků moje polička 28. listopadu 2020 20:58

razorblade Kdyz jsem tuhle premyslela nad tim, ze bych po vecerech mohla taky neco cist poradnyho nejen tady docitat diskuze. Tak takhle kniha byla prvni,co me nepadla! Cetla jsem s autorkou nejake rozhovory a hodne me to bavilo a oslovilo.

Jinak me docela mrzi, ze ted se na netu hodne uprednostnuji videa na ukor clanku. Kolikrat me neco zaujme, kliknu na to a je to video, nebo jeste casteji podcast. Ja radsi ctu, na videa se nedivam vubec. I blogy jsou ted hodne videoblogy. 

Offline brrr
12363 příspěvků moje polička 28. listopadu 2020 21:06

whiskas Dík, dítě je docela horkokrevné, takže zatím netrpí. Ale dorazit by to už mohlo, mám tam i nějaké dárky k vánocům, atd.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 28. listopadu 2020 21:20

Karja ja to mam stejne, jsem cteci typ. Ale ti mldi proste chteji videa a podcasty. Minule mi o deset let mladsi kolegyne neco chtela a misto zpravy na messengeru mi normalne poslala namluvenou zpravu! Jsem si pripadala jak boomer

Offline Karja
44734 příspěvků moje polička 28. listopadu 2020 21:24

razorblade Ty vado! Mne na tim nejvic vadi asi, ze nektery lidi mluvej hrozne pomalu nebo se tak strasne prozivaj, jakoze o kazde hovadine tak dulezite melou...to se ve cteni ztraci. Mluvene slovo mam rada v aute, vic nez pisnicky a pri vareni. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. listopadu 2020 22:36

razorblade já u mluveného slova těžko udržím pozornost, když je to video tak to celkem jde, ale podcast je předem zabitý. Vždycky mě naštve, když kliknu na nějaký zajímavý článek a ono to video

Offline continuity
43170 příspěvků moje polička 28. listopadu 2020 23:11

Evaeva

Mám to úplně stejně. Po chvilce ztratím pozornost. 

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 28. listopadu 2020 23:22

Juu, já taky ta videa nesnáším. Jak je něco video, okamžitě zavírám. 

Text si můžu přečíst vlastním tempem, prelitnout obsah a zastavit se u čeho potrebuju nebo co me zaujme.

Online Pinot Noir
29911 příspěvků moje polička 29. listopadu 2020 07:43

Taky si videa nepouštím. Z už zmíněných důvodů, plus to okamžitě přivolá děti, zatímco čtení mi prochází nepozorovaně.

Offline Makara
3654 příspěvků moje polička 29. listopadu 2020 07:59

Fakt jsme nejaka divna bublina. Taky odkaz znechucene zaviram, kdyz se zjevi video misto pismenek.

Edit: mluvene slovo mam rada v aute

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 29. listopadu 2020 08:10

Pinot Noir přesný! Nežádoucí pozornost. Navíc pak většinou nápadne, že zas chtějí poslouchat svoje audiopohádky...

Offline viktorka_od splavu
49364 příspěvků moje polička 29. listopadu 2020 09:10

Makara tak tak:-) navic reklamy + spousta lidi ma potrebu se v uvodu prapodivne vykecavat a k veci prejde mozna v pulce.. kdyz me to jo hodne zajima tak posunuju, jenze se ne a ne trefit.. blah

Offline Brioso
627 příspěvků moje polička 29. listopadu 2020 12:08

Pridavam se k tem, co videa a podcasty nemusi. Radsi si to prectu. Ale spousta obsahu je dnes uz proste jen jako mluvene slovo.

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 29. listopadu 2020 13:13

Když už se tu řeší mluvené slovo, tak dnes je poslední možnost si poslechnout novelu od Sorrentina. 

Offline letfenixa
10896 příspěvků moje polička 29. listopadu 2020 14:32

razorblade mne takú zvukovú správu poslal žiak, jedna veta to bola

Offline 0zero7
11894 příspěvků moje polička 29. listopadu 2020 18:43

Luna Diky. Jeste muze byt ze to Bude moc a pofrci to zpatky! :)

Offline 0zero7
11894 příspěvků moje polička 29. listopadu 2020 18:45

pecka Italska vdova!
tobe to v te cerne moc sluselo do divadla. Sexy!

Offline 0zero7
11894 příspěvků moje polička 29. listopadu 2020 18:52

Ja u podcastu rada treba uklizim, CBC radio Ma suprovy. Pri vybalovani loznice jsem sjela celou serii o kultu Nxivm a dobry. Fakticky veci me bavi vic. Treba Your Favorite Murder je dobry. Jsou nejaky cesky podcasty dobry? Na Spotify jsou I audiobooks. 

Offline brrr
12363 příspěvků moje polička 29. listopadu 2020 19:28

My teď na výzkumu každý čtvrtek posloucháme přednášky o impressionistech (VŠ brigádníci mají online výuku). Je to zajímavé, ale mám to dost rozkouskované, jak furt pobíhám. Jinak jsem schopna mluvené slovo poslouchat jen v autě, jindy se nedokážu soustředit.

A tip pro rodiče, kluci teď před spaním poslouchají Temného pána, bohužel je zatím jen první díl.

Online Sweet Potato
40452 příspěvků moje polička 29. listopadu 2020 21:33

Já mluvené slovo poslouchám moc ráda. Na uspání i při práci. Audioknihy, rozhlasové dramatizace, archivní pořady Ta videa už tolik ne, to moc nejde při něčem, mám pocit, že bych měla i koukat. Třeba ale rozhovory na DVTV bývají fajn.