Lamicka ja mám od nich jednu jarnú bundu, je aj trochu nepremokavá alebo skôr vodoodpudiva (ale nevyzerá na to). Kvalita sa mi zdá ok. Je to asi britská značka, lebo keď som v nej prišla do Anglicka, tam mala túto značku na sebe polovica mesta
. (Trochu preháňam ale je tam zjavne obľúbená). Ale na lejak tá bunda nie je, skôr mrholenie. No možno majú viac úprav.
Co jste si dnes koupili/y?
Dadoo pekna parkoplastenka.![]()
Vymluvte mi prosim kabat, ze to v aktualni covidove situaci, kdy vylezu z baraku max na venceni a na nakup, nema cenu.
Mela jsem v planu si letos poridit novy cerny kabat, ale pak jsem to odpiskala, jak fakt nikam nechodim. Ale kdyz tenhle se mi libi a jeste je za dobrou cenu.
Brioso ten je moc peknej,a covidova situace nebude nafurt(verim)
Brioso to jsi tu špatně, mně se moc líbí a brala bych ho hned
0zero7 moji kolegove delaj super zabavnej podcast vlevo dole o cesky politice. Ale nevim, jestli by te to bez souvislosti bavilo.![]()
0zero7 tu Pohresovanou doporucuju. Vyborny podcast, ale smutny teda strasne moc
Zarinya Zkusim, muzes valit i NJ, ja to mam rada i ze zmena. Spotify ma v nemcine nektery aj knizky, treba Das Ende der Sterne wie Big Hig sie kannte nebo Everything is fucked (taky v NJ ale nechali AJ nazev)
jinx Zarinya ja ji na Spotify mam, dik! Ulozeno. Pro me znacka ideal, kdyz neco delam a nemuzu cist, proposlouchala jsem snad 200 hodin v lete za par mesicu. Na plaz ideal (a uklid, vareni atd)
razorblade to asi nedam, to mi zveda mandle i tak ![]()
0zero7 V nemcine ne.
ne,ze bych nepotrebovala zdokonalit,ale ja tu mam i ceskou tv.![]()
Tomu se obcas zasmeju.....muz reckou tv,ja ceskou tv a co se deje v nemecku kde zijem obcas nemame ani paru.:-)
0zero7 nojo ted koukam,ze tam je.No podruhy uz to nedam,ale je to hezky zpracovany.
Zarinya tak to jo! a dik za doporuceni.
Brioso já ho mám pár dní (když měli tu kabátovou slevu
) a je super a nosím ho aspoň, když jdu s dcerou do školky! (takže cca 20 minut denně
)
Je teda jen na zavázání.
Ounz a kde je ta sesta?
Mulen Prave jsem ho objednala
V popisu pisou, ze ma vepredu skryty knoflik. Neni tam?
Kokoska přesně v zákrytu
všimla sem si až pak..(nevypila sem ji!)
Brioso jestli je, tak jsem ho ještě nenašla. Ale ani nehledala teda, asi jsem ten popis nečetla pořádně ![]()
Ounz jen jestli!
Ja bych rada zkusila to oranzovy, jestli si ho nechavas, dej vedet, jak ti chutnalo.
Brioso skrytý je teda nějak moc důkladně, dokonce jsem ho šla hledat a nic
Kde to v tom popisu píšou?
Edit, už to vídím ![]()
Aranel Dekuju, mrknu se po tom, co je to za zdroj prosimte?
Všechny jsou myslím v Apple Podcasts.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.