Sweet Potato upřímně, rozlišuju čtení na pokračování a pak ostatní mluvené slovo. Stejně jako se dokáždu zabrat do knihy, pokud je dobrá, přitáhne si mojí pozornost i předčítaná kniha (nezapomenu, jak jsem koupávala starší dceru coby miminko vždycky ve stejný čas a k tomu poslouchala na Vltavě Bolavou, tak jsem ji vlastně i objevila). Informativní obsah mám pořád nejradši v papírové podobě a asi se to nezmění...
Co jste si dnes koupili/y?
Právě jsem odklikla svetr a manšestráky. Ty slevy by měli zakázat ![]()
0zero7 Radio Wave má některý dobrý podcasty. Mám ráda ty, co dělá Bára Šichanová, naposledy Šeptem. Zajímavá byla série Svatebky a Pod kontrolou (o antikoncepci). Jinak hodně frčí Buchty a já to miluju, ale to je fakt čirá zábava na odreagování, často je to tak blbý, až je to dobrý ![]()
Asi na hraně toho vzdělávacího a "společenskýho" nebo jak to říct je Nila podcast. Mně se moc líbí hlas Evy Urbanové a někteří hosté a hostky mluví fakt dobře. Díly jsou dlouhé, tak toho člověk hodně uklidí.
barbucha Ten svetr by se mi asi taky hodil:-). Já mám prst na spoušti na COS, dnes sleva skoro na vše 30%.
Pavlena ty mám v černé a jsou super
999 nemaj tam nejakej peknej svetr ze smesky vlny a bavlny? Loni jsem tam koupila dva se sirokym rolakě a 3/4 rukavem a ted nosim furt jen je, protoze v ciste vlnenejch svetrech mi je teplo. Ted jak si to nemuzu osahat, tak chodim furt v tom samym...![]()
Pavlena Já si je taky zkoušela v černé a byly dobrý. Tak já tam zvažuju některý ty kožený věci... Třeba ten top, který se mi líbil už vloni
. https://www.cosstores.com/en_eur/women/womenswear/tops/product.leather-long-sleeved-top-black.0874329001.html
razorblade Tak to bohužel nevím :-(.
razorblade Najdi mi taky nějakej!
eM Je materiál těch šatů trochu pružný? V cos mám problém s rozměrem přes prsa. Jak je to na tělo a nepruží,mám z prsou placky:-(
999 tak ja tam ve ctvrtek pujdu stepovat a osmatavat
krasnej material mel ten modrej crop top co jsem musela vracet.![]()
notna Tyhle pruzi, neboj
razorblade To z nás bude mít ten Blatný radost...
. Já mám v plánu jít taky nakupovat.
999 a prosim nevis, zda meli v parizske i ty bile?
eM Díky za dobrou zprávu :-)
notna já si v nich dneska poslechla něco o carodejnickem vzhledu, ale to beru jako poklonu - Bábi Zlopočasná je velkej vzor ![]()
Pavlena Já myslím, že měli.
barbucha Ten svetr by se mi asi taky hodil:-). Já mám prst na spoušti na COS, dnes sleva skoro na vše 30%.
Vim, koukala jsem tam, ale ze svetrů mi tam nic do voka nepadlo. Jeden taky šedivej ze směsi vlny a bavlny jak chtěla razorblade , ale při bližším ohledání to vypadalo spíš jak mikina z divnýho materiálu. A už ho stejně nemaj.
Ten z weekday vypadá celkem slušně, tak uvidíme až dorazí.
Chceš jít hned ve čtvrtek? Já bych na to asi neměla nervy, bude to děs a hrůza a fronta venku na dvě hodiny!
barbucha Myslím, že tak zle nebude :-). Já se chystám do Coccinelle, musím začít nakupovat dárky, tak dojdu dceři pro kabelku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.