Aranel Super, dik!
Ounz no a kterou jsi otevrela?
Brioso ten kabát je krásný!
Kokoska oranžový už sem pak načla, a je moc dobrý, chutná mi.
0zero7 to oranžový, ten tramín, byla sem fakt hidně zvědavá ![]()
Ounz tak na zdravi!
Mulen Tak ja pak napisu, az mi prijde, jestli mam knoflik nebo ne ![]()
Brioso Kabát mám také, ale knoflík ne, hledala jsem opravdu důkladně:-) Jinak je opravdu skvělý, ale pro mě pocitově na trochu tepleji než je teď, právě proto, že se pouze zavazuje a není to takový ten "županoidní" chumlací kabát. Naopak si myslím, že musí perfektně sedět, aby vynikla ta čistá a úhledná linie.
K těm podcastům, pokud má někdo zájem o současnou literaturu, skvělý je podcast V chapadlech murmuru, má několik dílů, každý díl je zaměřen na jedno téma (gender, třída), některé knihy se prolínají několika tématy, některé knihy tam zmíněné jsou dost známé (Geniální přítelkyně), ale třeba v nových souvislostech. Rozhodně tam lze nalézt tipy na zajímavé knihy.
Kokoska taky!
0zero7 zkus si poridit Nord VPN. Da se tam nastavit CR a muzu se pripojit na Irozhlas a Ivysilani v pohode. A na podcasty je dobry Youradio talk
barbucha Dorazily ponožky z Calzedonie (a kupodivu poměrně rychle), tímto díky.
Sice mi kurýr nechal zásilku trčet ze schránky, ale v pohodě, nikoho cizího nezajímala :-D.
Tak si je pěkně užij ![]()
Victoria to vypadá dobře, díky za tip...
Victoria Ha! Díky!
brrr Tak co, bundu máš? Mně dneska dorazily "kočky"
.
whiskas Dík za optání, balík dorazil už včera, takže mládě mohlo dneska do mrazivého rána v nové, teplé bundě
Měla jsem v balíku už i nějaké oblečení-dárky, takže jsem ráda, že si můžu něco odškrtnout.
Co kočičí triko, v poho?
brrr Tak to je skvělá zpráva :-). Trička vypadají dobře. Jen to pro sebe jsem si mohla objednat větší, ale tak dá se. Posílat ho zpět se mi nechce.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.