Jennyfor tak som zvedava s tebou ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Kan já jsem v práci nejvíc klikala na myš ukazováčkem a tam se mi ten zánět udělal teď po čase nejvíc, ten prst mě v noci budil, tak jsem to nazvala myšítkovej prst, ale to není obecnej terminus technicus
Jo ták, já teda zatím cítím mírný mravenčení v prstech a v zápěstí z vnitřní strany cítím bolest tak po třech šichtách. Myš používám doma i v práci, ale já to mám spíš z tahání těškých věcí. Ať je vám lépe a nic nebolí, oni jsou ty karpály a šlachy asi na dlouho, nikdy neoperují obě ruce zároveň.
necetla jsem to uplne cele, mozna to tu padlo... ale u tech satu bacha, imo jsou lepsi, kdyz jsou trosku volnejsi, tedy brala bych vetsi velikost. Ja se rozhodovala mezi xs a s a byt mi xs byly, (tak dvakrat :)) tak to rozhodl jeden detail, kvuli kteremu jsme vzala s. Ty saty jsou vzadu oversized a malinko jakoby nabrane a v mensi velikosti to vubec nevyniklo. Oblikla jsem s a bylo to tam. Tak jen, kdyby to nekomu pomohlo.
jinx pomohlo dik
Janulik03
fajn
JankaM Ja ty slevy v Humanicu nechapu. Co je ten ,sortiment znacek ON,,? Ztoho je ta sleva vyjmuta. Nerada bych se vsim proklikavala ( oz uz teda jsem vcera delala) a u kasy me to zkasirovalo vsechno;-)
jinx to si myslim taky,ze urcite lepsi volnejsi.
Zarinya šaty vypadají super
nolita diky.
Karja jo to nevim, ja byla v obchode. Ted jsem nahodne zkousela dat do kosiku nejake vagabondy a sleva se ukazala, az v tom kosiku
Diiky!
Karja ted jsem zkusila dat do kosiku neco ozn.jako exkluzive online a tam sleva neni tak mozna to je bez slevy?
JankaM No tak uvidime. Ja to.hledala, co by to mohlo byt...myslela jsem, ze prave nejake ty drazsi znacky...tak tezko rict. Holt to nevyfiltruju predem.
jinx souhlasim. Myslim, ze vliv na to ma i ta podsivka vrsku, kdyby to bylo tesny, tak by mohla bejt videt (ale stejne me sere, jak je i v rukavu a nevela jsem o ni, narvala jsem do ni ruku a divila se, kde je dira![]()
)
Karja a vcera jsem mela se slevou i tu jejich impregnaci, jak strci boty do policky a ono to nastrika. A velkou tasku za 4kc, no nekup to ![]()
JankaM ja si v humaniku kupovala zlevneny vagabondy v nedeli a mela jsem na ne jeste 30 procent extra slevu, takze jedine vybehnout do obchodu?![]()
razorblade je tak ti jeste doplatili, ne ![]()
ja taky uvazovala jestli nekoupim do zasoby bile vagabond, meli mezi poslednimi velikostmi tam vzadu, ale nakonec jsem je tam nechala. Treba tady uz na jare nepoleti a byla bych out uz dopredu.
JankaM ja si malem koupila dvoje... ale udrzela jsem se. Ty druhy byly dost podobny a musim ted kupovat rocni tramvajenku
a ty bily si klidne kup. Nemyslim si, ze v botach by se moda menila tak moc rok od roku
ja mam treba ruzivy kasai tenisky uz ctyri roky a neprijdu si v nich out![]()
razorblade doted jsem o existenci kasai nevedela, pekne dekuju ![]()
Nastesti hradecky humanic zrovna neoplyva vyberem v me velikosti.
razorblade jezis tramvajenka, no nepotesilas teda
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.