brrr zkousela jsem si mikinu, ktera byla stejne usita jako ty zeleny... a fakt je to takovej divnej strih, vypadala jsem v tom jak nejakej vzperac![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Tak Betty uka foto, my toho hastrose posoudime![]()
Tak Betty já mám pocit že ti musí být obrovský, protože já se v pohodě vešla do xs!:-)) ale dej foto a uvidíme:P
Furt tady někdo votravuje s pletenejma šatama... tak jsem nevydržela s nervama už. Za ty prachy jsem to riskla ![]()
A jako správná vovce mam na cestě nejen dózu na máslo, ale i na citron a na špagety. Tak.
ty šaty jsou![]()
scuba saty jsou doma a jsou uzasny!! Mam z nich velkou radost.![]()
Ty emaily,ze to odeslo z eschopu jim tedy nak haprujou....
brrr Ty zelený mi včera přišly v černé a určitě si je nechám, spíš je teda plánuju nosit jako velkou mikinu než šaty, ale to ještě uvidím... Ale chápu i tu rozpačitou reakci, střih je takovej nezvyklej a přijde mi, že na produktovkách to skoro není vidět.
Zu Mně moc neseděly, část je úplet a část takový trčící plátno, strašně mi zpředu trčely do boku, zatímco zboku byla ta sukně rovná
Dorazili saty scuba a kludne mohli aj mensie ale nechavam si ich ktovie ako sa este vyzeriem.
Su super skoda ze som nevzala aj tie zavinovacie.

Jo a rozpustila som drdol tak to hniezdo je vysledok ![]()
razorblade viktorka_od splavu no ještě ke všemu velké, na foto si tedy netroufnu, nabídnu je tady na cos bazaru, nebo pomažou zpět
Janulik03 moc ti slusi :)
Janulik03 vyzeráš v nich super :)
a nemate nekdo nebo nezkousel nekdo tyto saty?Jsou nadherny,ale to asi pres eschop nerisknu.
i kdyz to bude asi zehlici orisek.![]()
Sednou ti naprosto skvěle, myslím, že tahle velikost je akorát.
Janulik03Sluší ti :-)
po @janulik to je teda těžký, ale zkusím se sem vystavit. Ksicht a nekolik brad jsem radši schovala. Jsou moc příjemný, jen mám pocit, že mohly bejt klidně menší, nevim no.
Vilemina z toho co vidim su dobre. Tiez sa mi zdaju dost volne ale citim sa v nich super. A ten material
.
Vilemina taky pekny.:-)
uz tu muzeme udelat vystavku.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.