Dadoo musis Ruzu vytahnout do mesta![]()

Dadoo musis Ruzu vytahnout do mesta![]()

Jj, planuju Růže ukázat Prahu. Snad už brzo vyjedeme. Ale jako dáma s psíčkem nebudeme. Růženka je prostě jiný typ ![]()
Dadoo ehm... tyhle
kdybys je snad, nahodou, chtela nest do klinovejch remenu, tak plha se hlasi
moora pocitam s tim, ale bojim se, ze Plhovi by byly velke :)
Jinak jsem z toho cosu dneska jelen... vcera mi prislo, ze moje order je na ceste a ted rano mi odblokovali prachy zpet na ucet
tak doufam, ze si to nejak znovu sami strhnou
barbucha kosela je krasna aj dalsie nakupy![]()
Humanic má slevu 40 % na online objednávky na cokoliv i zlevněné. Koupila jsem asi milion botiček a jedny boty ![]()
V Cosu se zahadne objevily ty zavinovaci saty, co tu uz nekolikrat probehly, tak jsem je vzala taky. Nevim kam a kdy to budu nosit, ale nejak jsem si dnes potrebovala udelat radost. Prihodila jsem k tomu jeste jedny culottes. Saty S, culottes 38, tak uvidime. Jsem zvedava, jestli to vubec prijde.

Brioso já bych si ty šaty vzala taky, ale nějak mi uniklo, jestli jsou velikostně ok, nebo mám vzít menší číslo. Děkuji za případné info.-)
Tak já jsem včera taky cosáci...no ovce,no...beeee...a koupila si ten zmuchlanej bílej top...
...tak jsem zvedavá,jak bude sedět a hlavně s čím a kam ho budu nosit...
nellielovett někdo tu psal, že jak jsou zavinovací tak jsou hodně přizpůsobivý
Tak Betty Díky! Vzala jsem S a přihodila žlutý metalický ponožky.-))
nellielovett ale tak dobrej nákup
Ja si ty saty koupila taky vcera. To je divne, ze jich je najednou tolik. Protoze ja na ne cihala uz dyl.
Brioso Tak dík :-) za upozornění na slevy, taky jsem zvědavá jestli přijdou. Chtěla jsem je už tohle léto, tak snad budou na to příští.
A já bych hrozně chtěla tyhle , ale doskladnili jen L, nezkoušel je někdo?
Prosím, při vracení do COS je stále 14denní lhůta. Taky jsem si koupila scuba šaty a nevím jestli si je mám nechat. Myslím, že v nich vypadám jak hastroš - černej![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.