Candance ano M
Mrakoplas 31.12 a dnes dorazili
Janulik03 ja tiez 31, sme od seba cez kopec, tak dúfam, že čoskoro prídu! Prosím ťa aký kuriér to priviezol?
Mrakoplas dpd tak hadam ich zajtra budes mat tiez ![]()
Janulik03 vezme mi nekdo kartu prosim, ja si je objednala. A to jsem si minule rekla, ze dalsi cerne nepotrebuju a to mi uz jedou ty zavinovaci. A to ja jsem proti neuvazenym nakupum, hlavne po polozce. Jeste si objednam ty leginy a nejaky krem na ksicht at se mi to nascita najednou. A za to muze HO, korona a zacinajici migrena
Tak Betty Píšou, že na vrácení je 45 dní...
aha, děkuju
edit, ale 45 dní je na zakoupené v obchodě, jestli jsem to ted správně prostudovala
paktofonika No ja jsem si je zkousela s 999 a nesedely nam ani jedne. A to jsme jake frajerky!
Candance kartu si nechaj ved je to v super zlave a ty to potrebujes napozitivnu naladu. A budu ti svedcat len dufam ze si vzala S alebo XS.
Jo a rada by som kupila kozenu-kozenkovu suknu ceruzkovu v midi dlzke. Viete niektora kde?
Candance ja si taky jeste kdyz byl otevreny obchod rekla-dalsi cerny saty nepotrebuju.......
a zkusila si ty smetanovy.No to nebylo ono tak uz mam ty cerny.![]()
Ale k necemu to bylo,usetrila sem.![]()
Zarinya a k cemu mi budou doma? ja potrebuju teplaky a bundu na behani se psem. A to uz jsem se ptala a nevim jakou, bo on chvili bezi, chvili stoji.
Candance tak snad nebudeme zavreny doma na veky.....ja ted nejvic vyuziju pyzamo.![]()
Candance to asi patrilo komusi inému, nepamätám si ze by som si chcela objednávať nejaké legíny ![]()
Luna paktofonika No my tři bychom v Cosu dobrou reklamu nedělaly :-).
Candance legíny sú doma a zatiaľ spokojnosť. Uvidím, aká bude kvalita pri dlhšom nosení /praní.
Mne dorazili scuba šaty, veľkosť M. Sú mi obrovské, takže idú späť.
pecka nejsou prusvitne?
Candance nemám ten pocit. Hovorím o tých dlhých. Tie kratšie sú u sestry, budú môj narodeninový darček.
Tak Betty
Já si na základě toho zjištění taky objednala, i když jsem se zařekla, že si nic nového nekoupím!!! To mám za to!!
Garfie a co sis koupila? Ty scuba?
pecka dokelu tak to mi tie moje S budú asi tiež veľké
. Už len dúfať, že segre budú veľké XS a posunie mi ich ![]()
Ale teda všetkým dorazili a mne nič, aj ja chcem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.