![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Tie čo kúpila Ounz sú Vagabond. Tie majú tuším stále v ponuke. Len tá cena je u nich menej priaznivá. Ako tu už zaznelo, tie GR sa mi páčia hlavne kvôli hrubšej podrážke. Tie čo mám na fotke sú tiež vagabond a tie sú tak na vystúpenie do auta a dnu, na tunajšie chodníky by som sa s nimi nevydala, špičku by som nemala už po chvíli.
Už vím, ty jsou super!
V satach vyzeras skvele.Ja stale vaham,ci ich objednat alebo nie.Moja postava nie je prave konfekcna a modely COS su dost zvlasten cislovane. No a pacia sa mi aj tie topanky,co mas k nim obute, a sveter k sukni -prezradis zdroj?Ked uz som na tej PN a vraj nakupovanie zlepsuje zdravotny stav,mala by som to skusit ![]()
No ja som tiež nekonfekčná. Dlhý trup, krátke nohy, žiaden pás, úzke ramená. No blbo sa to oblieka. ALe som skúsila, a už sa neviem dočkať letnej varianty
Topánky Vagabond Katlin, rolák mám už druhú sezónu z Lindex.
Sluší vám! A i ta délka je fajn![]()
No nepotesila si ma...chodim pesi a vela,stale sa ponahlam,utekam a teda by boli zrejme tie topanky ko uz po tyzdni,ak nie skor.
No nepotesila si ma...chodim pesi a vela,stale sa ponahlam,utekam a teda by boli zrejme tie topanky ko uz po tyzdni,ak nie skor.
Noo to niesú topánky na pobehovanie po meste. Majú fakt tenkú podrážku. Ale pekné sú. Preto už sa teším na nové, to budú také pobehajky :D
....kastrol jako princ Kazisvět, ale já jsem škrt, takže jsem to dva měsíce vydržela...
ja sa popisovat radsej nebudem,ale prehliadajuc si poriadne produktovu fotku siat,isto by som v nich bola ako stan
takze nadalej zostavam pri ich obdivovani na vsetkych vas,ktorym tak skvele pristanu ![]()
a diky za info,patranie po poltopankach pokracuje...
No u Vagabond by som si hneď vybrala asi 10 párov, to by som ale zbankrotovala. A chcela som skúsiť tie gino rossi, ako sú na to s kvalitou a tak.
A ďakujem, ďakujem všetkým, urobili ste mi radosť. Špúlim sa do monitoru ![]()
Vybrat by som si tiez vedela (len ta dilema je strasna) a moj ucet sa so mnou uz nebude rozpravat vobec.Platila som teraz take "praktickejsie" veci,ako je pracka,varna doska,digestor,obklad a pod. Tak sa budem musiet s topankami a handrickami uskromnit ![]()
Koupila jsem si kozačky. Tímto děkuji Janulik03 za inspiraci. Jsou fajn, toužila jsem po jehlách....
Buď to budou jedny nebo druhé. ![]()

A s maželem dohromady, budeme sdílet...

Ty jsou
a ty vůně vypadají více než lákavě, Sacred Wood bych chtěla zkusit.
Díky:-) Teď se na nich jen na pražské dlažbě nepřizabít... Ale dušinka má co chtěla, ještě byly ve slevě, takže spokojenost!
Líbí se mi oboje, ale ty druhé o něco víc, zdají se mi elegantnější.
Kolik mají cm? To je přesně typ bot/podpatků, které vždy jen obdivuji, ale nejsem schopná nosit.
Určitě zkuste obě, jsou zajímavé, ta voda je opravdu skoro jak... no voda:-) Je to čistá vůně, velmi jemná. K Sacred Wood jsem čichala už dlouho:-) V Ingredients dávají vzorky ochotně!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.