Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline pecka
6195 příspěvků moje polička 24. ledna 2017 17:37
Reakce na Janulik03:

Skusila som ist na liecbu jemnejsie-dala som si upravit obocie (este v pociatocnej faze choroby,no nic) a prave som sa objednala na strihanie (ale az na 10.2.).Tak asi budem musiet nieco kupit- len ked ja tak nerada nakupujem oblecenie,obuv cez net. Chyba mi ten realny pocit kupovanej veci Ale mam teraz mininalne tyzden moznost iba na online nakupy,tak sa asi hecnem

A aby som nebola OT,kupila som si sirup so skorocelom a nieco na potenie.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 24. ledna 2017 17:57

Offline pecka
6195 příspěvků moje polička 24. ledna 2017 18:02
Reakce na paktofonika:

Dobre

No normalne my to vsetky robite naschval s tymi nakupmi topanok.Asi si naozaj budem musiet nejake objednat na jar,nieco nove v panskom style by sa mi zislo.

Offline Ounz
20530 příspěvků moje polička 24. ledna 2017 18:06
Reakce na paktofonika:

Vý-bor-ně 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 24. ledna 2017 18:24
Reakce na pecka:

@ounz diky :D Dúfam že budú dobre. 

Offline AmelieM
130 příspěvků moje polička 24. ledna 2017 18:33
Reakce na whiskas:

Děkuji za popis úpravy účesu, zní to velice nadějně. Také vlasy foukám v předklonu a když jsou na 99% suché, dotvaruji je kulmofénem. Manévr fén a kulatý kartáč prostě nezvládám. 

Doufám, že se účes podaří, protože střih je samozřejmě základ úspěchu. Za šikovnou kadeřnici buďte ráda. Hledala jste ji dlouho, ve smyslu pokus - omyl?

Děkuji za pochvalu šatů :-).

K mé kadeřnici chodím už skoro 30 let, tedy s dvěma přestávkami, kdy byla na mateřské, takže mě zná jako své boty  Není to ale žádná paní, která češe x let stále stejné "helmy". Vždycky platila a stále platí za nejlepší kadeřnici ve městě. Je to moje vrstevnice, takže padesátnice, poněkud extravagantní, velmi dobře stříhá a její práce má šmrnc. U ní se fakt nebojím, že mi to zmrší. Stačí základní informace (typ účesu, délka) a pak už jí do toho nekecám. Taková kadeřnice je k nezaplacení a vůbec si neumím představit, že bych si měla hledat někoho jiného.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 24. ledna 2017 18:57
Reakce na AmelieM:

Tak to chápu, jste šťastná žena. Ta dotyčná kadeřnice asi není z Prahy, že? Nejsem si jista, zda-li jste psala odkud jste, nebo ne. Já jdu tentokrát na blind a ke kadeřníkovi. Ruplo mi v hlavě a potřebuji střih hned. Kadeřnice ke které pravidelně chodím bude teď nějakou dobu mimo pracoviště, takže jsem dala na doporučení a jsem zvědavá, jak dopadnu.

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 24. ledna 2017 19:09
Reakce na whiskas:

Děkuji a foto Vašich šatů dejte, inspirace není nikdy dost. Polobotky se mi k tomu líbí, ale u sebe nevím ... Vyzkouším to.

Já budu mít přibližně vaši výšku a šatům a sukním pod kolena polobotky klidně nosím. Nemám pocit, že by mi to nějak moc zkracovalo nohy. Sklízím i pochvaly. Je to o nohách. Štíhle a hezky tvarované. A to ty vašemjsou. Naštěstí i moje.

Offline Kokoska
34949 příspěvků moje polička 24. ledna 2017 19:47
Reakce na Janulik03:

Kdyby se nákupy braly jako léčba, tak se asi během ledna zotavuju z klinické smrti 

Offline Luna
10865 příspěvků moje polička 24. ledna 2017 20:01
Reakce na whiskas:

Modre saty jsou super. A ANO, na vas vypadaji jinak nez na modelce, podstatne lip.  Saty z COS jsem nikdy nezkousela, ale jak vidim, budu to muset napravit. A uz nikdy si nestezujte na nohy nebo se na..ru a poslu vam svoje. 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 24. ledna 2017 20:03
Reakce na Luna:

Díky a COS určitě zkuste. Hlavně se nenechte odradit tím, jak občas věci vypadají na věšáku (to není z mé hlavy, ale byla jsem poučena a souhlasím). 

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 24. ledna 2017 20:31
Reakce na Kokoska:

Kdyby se nákupy braly jako léčba, tak se asi během ledna zotavuju z klinické smrti 

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 24. ledna 2017 20:48
Reakce na paktofonika:

Offline AmelieM
130 příspěvků moje polička 24. ledna 2017 20:58
Reakce na whiskas:

Není z Prahy, bohužel. Držím vám palce, ať jste ve středu spokojená. A nebojte se změny, kdyby bylo přece jen nejhůř, vlasy zase dorostou 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 24. ledna 2017 22:23
Reakce na AmelieM:

Děkuji. :-)

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 24. ledna 2017 22:30
Reakce na Potrefenáhusa:

Já v podstatě v ničem jiném neperu. Jinak objednávám přímo z jejich e-shopu, prášek mi většinou stačí skoro na rok, k tomu vezmu pár aviváží, nějaký čisticí prostředek a je vystaráno. 

Ta aviváž nevoní prakticky vůbec, partner si na to musel chvíli zvykat, byl naučený, že čisté prádlo musí chemicky vonět nejlépe až na chodbu. Takže pokud někdo shání nevoňavou, je to určitě řešení.

(Já si naopak občas koupím nějakou prasárnu typu Silan, když se mi jednou za rok zasteskne )

Offline Dadoo
11688 příspěvků moje polička 24. ledna 2017 23:11

Takže včera večer, 6. den od objednání jsem konečně dostala zprávu o vyexpedování mé objednávky. Nechala sjem si ji doručit do městečka(dvakrát denně projíždím), do ParcelShopu a zítra si ji vyzvednu.. Už se těším..! 

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 25. ledna 2017 06:57

Konečně oversize svetr. Pro mě zmrzlinu mohl být ještě teplejší, neobsahuje vlnu, kašmír, ani mohér :) a má zbytečně dlouhé rukávy, ale je pod zadek, takže mu odpouštím.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 25. ledna 2017 11:46

Dnes prišiel môj nákup z COS a paráda  Kolektívne šaty sú super a aj pri mojej výške sú v pohode, som sa modlila aby mi xs nebolo malé, ale sú mi trochu volnejšie tak super. Júú už sa teším na jar. A bomber je tiež super, taký oversize trochu dlhší. No pecka !!!!

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 25. ledna 2017 12:31
Reakce na paktofonika:

Ukažte!

A hurá!