Myslím, že na webu psali 10,5 s tím, že platforma je 1,5, takže fakticky 9 cm.
Co jste si dnes koupili/y?
Mně se taky ty druhé líbí trochu víc, ale mám strach, aby nebyly úzké. Proto jsem objednala dvoje s tím, že jedny vrátím.
Podle názvu se mi líbí Sacred Wood, jak je někde cedr, jsme ztracena.
Výška by snad i šla, ale ty jehly, ty jehly
.
Jsm zvědavá, které vyberete a přeju, ať Vám ty druhé padnou.
Dost mě tím postováním úlovků z COS přemlouváte tuhle značku taky zkusit
Podle fotek by mě jejich věci asi nezaujaly, ale když to tu vidím na reálných ženách, tak se mi to hodně líbí. Tak snad budou v Praze něco hezkého mít, až tam pojedu v únoru na koncert. Přes eshop si přece jen naslepo netroufám.
Kolik mají cm? To je přesně typ bot/podpatků, které vždy jen obdivuji, ale nejsem schopná nosit.
Věřte, je to jen o tréninku. Kozečky takové nenosím, ale ostatní boty v pohodě. Chůze na vysokých podpatcích je tková elegantnější a ženštjší. Nebo mám asponten pocit.
Taky me to nahlodalo a v unoru se v COS otocim, akorat to uz asi nebudou slevy...![]()
No ja som tiež nekonfekčná. Dlhý trup, krátke nohy, žiaden pás, úzke ramená. No blbo sa to oblieka. ALe som skúsila, a už sa neviem dočkať letnej varianty
Topánky Vagabond Katlin, rolák mám už druhú sezónu z Lindex.
Ty zelene saty jsou nadherne. Hned bych je brala, zelena mi slusi. Nekonfekcna budu asi taky, akorat ja mam ten problem, ze mam desny nohy, na to je celej COS kratkej...![]()
Díky za inspiraci, já ty šaty koupila taky a říkala jsem si, co k nim za boty, tak jedny už ani zkoušet nemusím. Ale jak jsem tu kdysi psala, že bych chtěla nějaké nové tenisky na jaro, tak uvažuji nad celočernýma adidas Stan Smith a líbily by se mi i k těm šatům.
A sukně je skvělá. Super nákup, vše vám sluší.
Mně se víc líbí ty druhé.
Musím se přiznat, že tak, jak se mi zpočátku produkty COS vůbec nelíbila, tak teď se mi líbí hodně. Od nákupu mě ovšem chrání dvě věci. Nepojedu do Prahy a i kdybych měla, tak jsem na COS moc „velká". ![]()
Jako šaty dobrý... ale ta sukně se svetrem je prostě super! ![]()
Objednala jsem si ty mokasíny na podpatku

A musím říct, že na eobuv mají skvělou zákaznickou podporu: paní mi nechala změřit vnitřní délku stélky u dvou velikostí, mezi kterými jsem váhala ![]()
Super a můžete se poděli o zkušenost? Někdo tady psal, že tato značka je o něco větší, tak jsem také nejistá ohledně velikosti, zvláště po zkušenosti s botama Högl, které mám o půl čísla menší než obvykle. Běžně nosím 38. U mě nakonec také vyhrály ty černé
.
Boty Högl mám taky menší číslo, to je u nich ale běžné; škoda, že takhle nefungují i výrobci oblečení - hned by mi to zvedlo sebevědomí ![]()
Ty mokasíny ještě doma nemám, ale myslím, že po konzultaci s tou paní na mailu by měla velikost sedět. Jen pro info: vel. 39 delka vnitrni stelky obuvi 25,5 cm a ve vel. 40 je 26 cm.
Jo a včera dorazil svetr Bobo - je super a myslím, že by se dal nosit i jako šaty. Spokojenost.

Ďakujem. Stan Smith sú fajn, čierne sa budu hodiť ku všetkému
barbucha dakujem :)
Trochu mě znepokojuje, že furt nedorazil balík z Woolovers... 17.1. mi psali, že odeslali, a zatím nic... tracking odkaz na www.spring-gds.com nefunguje... částka z mého účtu stržena... snad to ti naši zloději pošťácký neukradli! ![]()
Teší má, že ste spokojná. Ja váham, či nechať, vzhľad koze mi pripadá trochu gumakoidny. No nechám si to prejsť hlavou a možno ich vymením za tie vaše ihlickove.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.