Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Sweet Potato
40376 příspěvků moje polička 25. ledna 2017 12:36
Reakce na paktofonika:

Bezva. 

Já v jejich eshopu teď dumala, co je 100% cupro. Zachtělo se mi jedněch červených šatů.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 25. ledna 2017 12:44
Reakce na Sweet Potato:

Medené červené šaty? Si robím srandu, ale prvá ma napadla meď. 

Čo som tak čítala, tak je to ako bavlna nie, niekde píšu že pôsobí ako hodváb. Hm

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 25. ledna 2017 12:52
Reakce na Jehelníček:

Pokúsim sa dnes odfotiť. :)

Offline Janulik03
20256 příspěvků moje polička 25. ledna 2017 13:31
Reakce na paktofonika:

Som zvedavá. Ukázať. :)

Offline Sweet Potato
40376 příspěvků moje polička 25. ledna 2017 13:41
Reakce na paktofonika:

Já právě taky napřed myslela, že je to barva, měděná:-)))

Offline Potrefenáhusa
38856 příspěvků moje polička 25. ledna 2017 13:58
Reakce na paktofonika:

ukázat! ukázat!!!

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 25. ledna 2017 15:24
Reakce na paktofonika:

Skvělá zpráva a též prosím foto .

Offline slniecko admin
19568 příspěvků moje polička 25. ledna 2017 15:24
Reakce na Sweet Potato:

Som vygooglila :

"Cupro je celulózové vlákno, ktoré sa technológiou s použitím medi vyrába zo zbytkov bavlny. Látky z materiálu Cupro alebo s jeho prímesou pôsobia ušľachtilo, sú splývavé a na dotyk pôsobia ako prepraný hodváb; súčasne ale majú vlastnosti moderných syntetických vlákien - ľahko sa udržujú. Je možné ich prať v práčke a málo sa krčia."

To znie dobre!

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 25. ledna 2017 15:32
Reakce na AmelieM:

Tak už mám "po". Foto dávat nebudu, protože tak nějak nevidím změnu, přitom na podlaze se válelo poměrně dost vlasů. Kadeřník mi ostříhal převážně zadní partie a zbytek jen mírně. Popravdě, jsem poněkud zklamaná, čekala jsem, že tupý střih doladí jemnými prosřihy v koncích, aby do sebe vlasy lépe zapadaly, protože takto mi to připomíná spíše kastrol. Asi jsem očekávala více, zvláště za konkrétní cenu. No, myslím, že to půjde doladit. Ještě mi byla apliována kůra Olaplex na ozdravení vlasů a doporučen kartáč Mason Pearson (který jsem tedy zatím nezakoupila). Když to shrnu, nejsem nijak nadšená. Vlasy jsou prostě jen o něco kratší, forma stále nic moc a to jsem je ještě neumyla, což je vždy zkouška ohněm. A proč jsem toto neřekla kadeřníkovi? Bylo mi trapné jej upozorňovat na "nesrovnalosti" a podruhé už k němu nepůjdu.

Offline Sweet Potato
40376 příspěvků moje polička 25. ledna 2017 15:38
Reakce na slniecko:

Hmm, ušlachtilo, to zní lákavě. Děkuju, asi jdu do toho.

Offline continuity
43120 příspěvků moje polička 25. ledna 2017 15:39
Reakce na slniecko:

je to vlakno, ktore sa vyraba podobnym zposobom ako viskoza.

https://cs.wikipedia.org/wiki/M%C4%9B%C4%8Fnat%C3%A1_vl%C3%A1kna

cupro sa dost leskne, co ja mam skusenost - to je asi ta imitacia hodvabu. mne to teda trochu vadi.

Offline Karja
44696 příspěvků moje polička 25. ledna 2017 15:43
Reakce na whiskas:

Zkuste to doladit doma, mě podobný střih u kadeřnice vyfoukají vždy dost do hladka a úprava doma vyjde líp. Zkusila bych objemové natáčky a trochu to při úpravě porozházet:-)

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 25. ledna 2017 15:47
Reakce na Karja:

Už jsem to namočila ... Ale myslím, že kastrol zůstane . Naštěstí je to stále dost dlouhé, tak to půjde doladit. 

Offline slniecko admin
19568 příspěvků moje polička 25. ledna 2017 15:55
Reakce na Sweet Potato:

Tak budem zvedavá na dojmy!

Offline Kokoska
34949 příspěvků moje polička 25. ledna 2017 15:57

Koupila jsem si v F&F džíny do pasu a asi si půjdu ještě pro jedny stejné.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 25. ledna 2017 15:59
Reakce na Kokoska:

Po zkušenosti bych to udělala, protože pokud sednou, časem nebudou k sehnání .

Offline Sweet Potato
40376 příspěvků moje polička 25. ledna 2017 16:06
Reakce na slniecko:

Já si to ještě nejmíň třikrát rozmyslím tam a zpátky a oni je mezitím vyprodají. Internetové nákupy mne moc nebaví. Necítím tam to uspokojení z úlovku, vadi mi čekání, než nákup dorazí. A hlavně případné vracení. Takže musím být o něčem hodně přesvědčená, abych to objednala. S COS zatím zkušenost nemám, tak se mi do toho úplně nechce.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 25. ledna 2017 16:28
Reakce na Karja:

Ano, žádná změna. Cítím se jako debil a vypadám jako debil. Jak se ty vlasy ozdravily + pouze tupý střih, mám největší objem ve spodních partiích, dělá to takové boule a patka stále nedrží ... Tak nevím, zda-li čekat až to doroste, ale půl roku s touto helmicí se mi žít nechce, nebo se objednat někam na střih . Že já nebyla trpělivá ... , kdybych vydržela na termín ve Fellini, mohlo to být o.k.  Mám hlavu jako pozorovací balon a vypadám jako kobliha  (což tedy k smíchu moc není).

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 25. ledna 2017 16:45
Reakce na whiskas:

Určitě to nebude tak zlé. Vy jste na sebe příliš přísná, to víme. Koblihu vám teda nevěřím!

Mrzí mě, že vám nový účes neudělal radost, ale třeba to zítra bude vypadat líp!

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 25. ledna 2017 16:51

No niesom mulen ani jinx tak prosím nebudťe na mňa prísne. Ja sa sama sebe veľmi páčim v šatách(neznie to divne?) V ramenách mi tak 1cm chýba. Mám ich úzke a máločo mi sedí, no a toto je XS takže tak no. Ešte dodám, že šaty sú pokrčené tak to nevyzerá pekne.