Krásne sú, vyzerajú veľmi pohodlne. Majú tvarovanú stielku, alebo sa mi to len zdá?
Co jste si dnes koupili/y?
Krásné boty. Vaše nákupy mé oko vždy potěší.
já předtím měla nepodsvícený sony, ale chtěla jsem právě podsvícený, aby se dalo číst i ve tmě, zatím mi to přijde fajn, oči by z toho snad bolet neměly, pořád je to e-ink a ne monitor. To podsvícení jde regulovat, ta škála je docela dost velká, lze to i úplně vypnout.
Klid, zásilka, kterou mi z Woolovers expedovali 11.1., došla 23.1. :-) no, taky už jsem byla jak na trní.
Já ji měla expedovanou 12.1., a furt nic! ![]()
Salvatore! Taky je mám v plánu. Jsou krásné a pohodlné.
nesnáším tě!!!
Ty botky jsou super. Jen mě rozveselilo, že v přesně takovejch jsem honila vodu někdy před 30 lety ![]()
ionicera jsou opravdu pohodlne, prezula jsem si je hned v kancelari. Maji stelku takovou mekkou a prosivanou.
barbucha proste nestarnouci klasika, ta vypada dobre vzdy ![]()
já že jaká divná podrážka, a on to stín ![]()
pěkné, úplně můj styl.
..klídek, já to samý... :-)
Krásná příprava na jaro!
Lístky na kocert filharmonie v Rudolfinu. Prosím , liší se dress code na večerní a odpolední představení? Máme to v 15 hodin. Je to normální koncert, ne nějaká generálka, ale možná budeme dávat Prahu na otočku, tak by se mně moc hodilo jít třeba v černých kalhotách a halence, ale nevím, no....
Děkuji za info ohledně SF, jsem ráda, že jsou pohodlné a sedí. Škoda té barvy a nesedících GR :-(. Já měla s GR stejný problém.
Myslím, že bez výčitek můžeš.
Myslím, že klidně můžete.
No krásne sú. Ticho ti ich budem závidieť. ![]()
Objednala jsem najake veci na oblicej. Vse budu zkouset poprve.

Zubni pasty - jen kvuli obalu. Svicky Cire Trudon kupuju pravidelne, ale tuto jeste neznam.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.