Takhle z fotky se mi moc nelibi ten vrsek. Co misto satu jen samotnou sukni?
Co jste si dnes koupili/y?
Za mě ne. Není to ono.
Rovnou z postele koupeny boty. Tímto děkuji za schválení v jiném vlákně. Chvíle bez horečky byla zhodnocena.

A dcera si koupila včera tyhle

Prišli topánky. Sú veľmi pekné a sadnú ako uliate.

Zdá se mi, že Vám moc nesedí ten vršek šatů, i když je to možná jen postojem ( netáhne? ). Taky mám pocit, že je ten horní díl na Vás nějak krátký. O samotné sukni jste neuvažovala? Ta by Vám podle mě slušela.
Já si říkám, že ten vršek tak vypadá, protože je to focené z podhledu a chybí tam ta pěkná hlava s úsměvem. Chtělo by to ještě jednu fotku .
odkedy ste si zmenila ikonku, stále si vás mýlim s Brioso, lebo kútikom oka vždy zachytím len niečo červené a potom sa strašne čudujem, že veď Brioso nie je učiteľka a ani nemá dcéru ![]()
Ale inak pekné topánky, a dcérine lodičky vyzerajú veľmi pohodlne
Dadoo Krásné boty, všechny.
Také se mi moc nezdá ten vršek šatů, ale mají i sukni stejného střihu a ta by pro Vás byla myslím skvělá.
Som si uvedomila, že rovno z pyžama som vyhupla do šiat. ![]()
Zajtra skúsim obliecť tak ako sa patrí a uvidím.
Dadoo som rada,že je lepšie. Boty parádne.
já je "naštěstí" nemohu mít kvůli délce, protože ten zadní díl bych měla až u kotníků, ale alternativně se mi úchylně líbí tyto, ale koukám, že už také nejsou. 
Tak už jsem se zase opravila :-)
ďakujem ![]()
Ja som nepostrehla Vašu výšku, tuším tak 160? Podľa mňa ani nejde o to kde šaty končia, ale o celkovú siluetu. Či Vás ten daný kúsok zarazí do zeme alebo nie. Ja mám k svojej výške aj krátke nohy, takže sukne a šaty mi opticky predlžujú nohy. Za to z džínami a nohavicami mám problém že musia mať vyšší pás, ale zase nie úplne vysoký potom to tiež vyzerá divne. Len treba skúšať, skúšať, skúšať.
Na postovaných šatách sa mi nepáči pás, ale neviem prečo. A čierne ste mala v ruke? Sú teplé? Na jar už asi nevhodné čo?
Já zkoušela letní verzi a ty teplé nejsou, ale mají i verzi s vlnou a ty budou asi o něco hřejivější. A právě proto, že jsem je zkoušela, tak vím, že jsem v nich byla taková zaražená do země.
U těch khako je ten pas takový jen hrubě zakončený, což působí trochu zvláštně.
Berta Jasně, nevylučuju, že to je postojem nebo fotkou. Někdo tady ale psal, že jsou ty šaty spíš pro plošší hrudníky, takže proto jsem se ptala, jestli Janulik03 někde netáhnou. Já v takových případech nosím zplošťující podprsenku, to občas hodně pomůže.
Za mě ne. Nějak se mi na Vás nezdá ani ten rukáv. Ale zkuste ještě jinou fotku.
Na jar uplne vhodne. Jsou sice, myslim, vlnene, ale je to tenke, hladke. Visi mi ve skrini a cekaji na jaro. Na me maji na zimu moc kratky rukav, cekam az se trochu otepli.
Ďakujem. Práve, že majú krátky rukáv, to ja by som v zime nevynosila. A nevedela som si predstaviť tú látku z akej sú. No nič, asi ich objednám a do Vianoc mám pokoj.
Myslím, že ty vlněné šaty jsou tmavě modré. A podle mého se daj nosit i na jaře, jsou příjemné.
Čierne v zľave sú vlnené tiež. A majú ešte moje číslo. :)
Na stránkách teda mají, že jsou černé.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.