Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 26. ledna 2017 17:39
Reakce na whiskas:

Budu :-)

Taky obcas premyslim nad nejakym neinvazivnim vylepsovaku na oblicej, ale zatim jsem nic nezkousela. Pokud nejakou proceduru podstoupite, dejte vedet vas nazor. Jedna z tech veci co jsem koupila, je extreme peel, tak jsem zvedava. Zpevneni pleti by se hodilo, ale to kremama asi nedocilime.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 26. ledna 2017 17:50
Reakce na Unnamed:

To máte asi pravdu. Ten Bio Red Peel jsem kdysi absolvovala a vyhovovalo mi, že jsem nebyla rudá jako rak. Pleť se mi zdála oživenější, možná o něco pevnější a hlavně taková projasněná. Proceduru Exilis neznám, ale vypadá zajímavě. Aktulně je ovšem tolik různých nabídek, otázka je, která z nich funguje a hlavně asi záleží i na samotném pracovišti. Já mám zkušenost pouze s Laser Esthetic. 

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 26. ledna 2017 18:04
Reakce na whiskas:

Diky za informace. Myslim, ze ty silnejsi peelingy od tech klinik funguji, ja se zatim neodvazila, protoze clovek nevi, jak dlouho bude zrovna jeho oblicej potrebovat, nez se vrati do normalu.

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 26. ledna 2017 18:51
Reakce na Unnamed:

Na exilis chodím už asi 4 roky a jsem moc spokojená. Byla jsem i 2x na laser esthetik, protože ni tam dělali víčka, tak jsem jim chtěla být věrná, ale je to tam takové ošizené. Rychle jsem se vrátila na Formositas. Je to tam dražší, ale připadá mi , že účinější.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 26. ledna 2017 18:56
Reakce na ionicera:

Sice to nebylo pro mě, ale informace se hodí, zvláště doporučení pracoviště. Takže účinek je znát? Hmm, mám brouka v hlavě. 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 26. ledna 2017 18:57
Reakce na Unnamed:

Po tomto konkrétním peelingu jsem vypadala normálně. Když jsem odcházela byla pleť jen mírně začervenalá, jako ze sluníčka a vypnutá. Druhý den vše v normálu. 

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 26. ledna 2017 19:03
Reakce na ionicera:

Zajimave, diky. Musela jsem si to vygooglit, exilis neznam.

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 26. ledna 2017 19:31

Ono se to těžko posuzuje. Nevím, jak by má pleť vypadala bez exilisu. Ale myslím, že je to znát. A ještě něco-píší, že se jedná o bezbolestnou metodu. Tomu nevěřte. Právě , že v tom formositas je to o dost bolestivější, tak mám pocit, že i účinnější. V LE mě to moc nebolelo. 

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 26. ledna 2017 19:37
Reakce na whiskas:

Souhlasím, že chůze na podpatcích je elegantnější a ženštější, protože jinak dělám příliš dlouhé kroky, ale ty jehlové nějak nezvládám. 

Přeceto nemusí být hned jehly. Začněte něčím stabilnějším. V podpatcích si připadám nádherněnvysoká.

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 26. ledna 2017 20:12

Počítá se i látka na triko? 

Šla jsem si koupit kalhoty, ale měla čas jen na Van Graaf-samý tahavý jak žvejkačka a když ne, tak neměli prodlouženou délku, a Marks a Spencer- trochu lepší, ale než jsem se stihla vyfotit, už se mi vyboulila kolena.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 26. ledna 2017 20:50
Reakce na Fakirka:

Já podpatky nosím, ale jehly prostě ne a už se to asi nezmění. Budu je však i nadále obdivovat. 

Offline Catherinne
10846 příspěvků moje polička 27. ledna 2017 00:18
Reakce na Berta:

co něco takového? Černé kalhoty  a sako určitě  máte, dovnitř jen hladký černý top.

Offline tina
6317 příspěvků moje polička 27. ledna 2017 07:28
Reakce na Unnamed:

Bych se na tu pastu bála sáhnout...

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 27. ledna 2017 08:24
Reakce na Catherinne:

co něco takového? Černé kalhoty  a sako určitě  máte, dovnitř jen hladký černý top.

Děkuji za inspiraci, i když toto pro moji  postavu i  s topem  určitě není.Já  vím a mám si  co v kalhotové verzi obléct,  jen jestli jsou vůbec kalhoty vhodné. Jsem zvyklá chodit na takové akce v šatech.

Offline Victoria
1427 příspěvků moje polička 27. ledna 2017 09:58
Reakce na Berta:

Lístky na kocert filharmonie v Rudolfinu. Prosím , liší se dress code na večerní a odpolední představení? Máme to v 15 hodin. Je to normální koncert, ne nějaká generálka,  ale možná budeme dávat Prahu na otočku, tak by se mně moc hodilo jít třeba v černých kalhotách a halence, ale nevím, no....

V Rudolfinu jsem poměrně často na večerních koncertech. Černé kalhoty a halenka je na odpolední představení opravdu v pořádku, nehroťte to. Já v kalhotech chodím i dost často, a to i večer. Ty koncerty se mi zdají víc a víc civilnější, lidi jdou z práce a tak. Já osobně už za "exoty" považuji ženy v dlouhých róbách s odhalenými rameny, které tam občas vídám. Tím neobhajuji (a netolerovala bych) džíny, svetr a batoh, ale to ve vašem případě opravdu nehrozí:-) Myslím, že když zvolíte formálnější civilní oblečení, bude to ok. Něco slavnostnějšího bych volila u koncertu "novoroční koncert ČF", koncert k výročí republiky a tak... Na co jdete?

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 27. ledna 2017 10:32
Offline Janulik03
20256 příspěvků moje polička 27. ledna 2017 12:14

Tak som zostala doma. Telo neposlúcha. Dodávka lieku kuriérom má zdvihla z postele a teda sa pýtam. Nechať?

Týmto sa priznávam , že som tiež neodolala, ale obávam sa , že už je to na mne moc. Buďte fakt kritické, potrebujem v tom medzi ľudí. Ďakujem . 

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 27. ledna 2017 12:24
Reakce na Janulik03:

I když budu hodně kritická, tak  za mě jo.  Kozačky jsou k tomu dobré.  Mě by zajímalo, jak budou na tobě šaty vypadat  třeba s lodičkami . Já jsem nad nimi taky přemýšlela, ale odrazuje mě tato asymetrická délka, na kterou podle mě musí mít člověk fakt hezká lýtka. A moje nohy u  této délky šatů- vpředu kratší-vzadu delší- vypadají  fakt děsivě. 

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 27. ledna 2017 12:26
Reakce na Janulik03:

Zdá se mi, že Vám moc nesedí ten vršek šatů, i když je to možná jen postojem ( netáhne? ). Taky mám pocit, že je ten horní díl na Vás nějak krátký. O samotné sukni jste neuvažovala? Ta by Vám podle mě slušela.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 27. ledna 2017 12:29
Reakce na Janulik03:

Bože, ja tie čierne potrebujem. 

Sú veľmi teplé?