711990 maji i spoustu krasnych na normalni trupy..! ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
barbucha ja bych oboje mohla mit mensi /mam S/, ale pocitam s tim, ze bavlnene se trosku srazi po prvnim prani
Pavlena a v 70% sleve?![]()
711990 pekny meli v Massimo Dutti, i ma mensi postavy a meli i slusny slevy. Ukoristila jsem jednu.
Lamicka ja si tam zkousela, jenze jak jsem ted tlusta, nesedi mi, musela bych mit XL a to jsou megadlouhy rukavy
711990 no uz asi ne.
To musis odebirat newsletter a jak se objevi sleva, tak hned po ranu klikat!
Jen aby to spíš nepovolilo eště ![]()
Pavlena jdu se rovnou prihlasit!
Pavlena Ten svetr je boží!
Pavlenasaty jsou bozi!
Šaty ti moc slušej, fakt paráda ![]()
Pavlena pěkný nákup, všechny kousky.
711990 Sehnalas ty rukavice?
Pavlena krásný nákup!
Já si koupila mikinu a zjistila jsem, že mám doma lak ve stejný barvě, takže dnes bylo urputné laděníčko:D

Karja Lama_z_Lana barbucha Tak Betty děkuju...
nellielovett díky! no počki, ale čepic jsi dneska urputně sladěnou neměla! Bylas to ty? Cca v 17:30 před tvarůžkárnou?
Pavlena Jojo:) Hele ale šla jsem si pro kolo, takže nakonec bylo i urputné ladění čepice:D
MP Meri jo, nakonec v HM v Pardubicich uplne bozi, do kterejch trefim i palec! Ale v tom Lindexu sem ulovila za pulku kombinezu, to se vyplatilo
Pavlena díky za pripomenutie allsaints, úplne som na ten obchod zabudla. Objednávala si z UK? Musela si platiť aj clo?
betsey ano, primo od nich a krom toho, ze preprava trvala o trochu dele (cca tyden), tak to bylo uplne hladky, DHL povidalo, ze clo i DPH hradil odesilatel. ![]()
Pavlena no super, pár šiat sa mi tam páči aj vo výpredaji a zatiaľ majú aj moju veľkosť ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí