999 jsou fakt hnusny, ale ty jsi zas typ, co pozvedne uroven jakekoli obludnosti. No zvaz to...![]()
Co jste si dnes koupili/y?
711990 Mně se nejvíc líbí tyhle modrý. Jednak ta barevná kombinace, a pak to, že nejsou látkový.
Luna To, že jsou fakt hnusný bylo v tom výrazu manžela :-). Já už bych potřebovala ty otevřeny obchody, takhle sjíždím bizár :-).
Kabelu, kam se mi vejde notebook, jsem zvědavá na výdrž.
999 tie sú hrozne divné, ale tak ako som písala vedľa, ty ich unesieš. Mne sa páčia vysoké Converse peace.
Hábit z Reserved.

999 Já si teď objednávám boty (je to v procesu, páč karta je u spícího mimina v kočárku). A v nadšení je ukazuju sambovi, ten ještě neví co jde a říká ,,no ty jsou naadhernyy, neskutečný, neskutečný,, a teď je už vidí na mobilu a dodá ,,neskutečný křusky,,.
Karja
uka!
viktorka_od splavu Noo až to zaplatím! Doufám, že mi nevyprodaj velikost;-D
999 kup si je, jsou skvělý!!!
Pinot Noir pěknej kousek
Pinot Noir Pěknej hábit
.
Prosímtě, u těch rukávů to je pružný náplet?
Vagabund Tara šněrovací. Ty nesnerovaci se mi asi líbí víc, ale bohužel ty mi nikdy nějak nesedej.

Karja Ty jsou boží!!! Jaktože se sambovi nelíbí? V těch s ním můžeš chodit na ryby! ![]()
Koukala jsem po nich taky, ale nakonec vyhrály ty bez šněrování.
Karja no teda, tie sú pekné. Vôbec by som nepovedala, že si objednáš zrovna takéto. Tipovala som to na Timberlandy :D pekne sú, ak by mali traktorovú podrážkou, tak beriem hneď.
euridike pružný, ale docela pevný, k lokti bych ho nevyhrnula.
Garfie Noo, tyhle byly ve slevě. Jinak by mě to asi nutilo do těch nesnerovacich, aspoň je zkusit. On ted hrozně zvlcil, oblečení na ryby je teď jeho běžné oblečení, takže asi jsou botky moc nóbl!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí