Karja ty jsou krasny!
Co jste si dnes koupili/y?
paktofonika Tak to mě nenapadlo, že to třeba bude klouzat. No snad ne...ale tak příští zimu už snad nebudu nosit ani vozit děti v kočárku a budu se moct natahnout;-)
paktofonika Timberlandy, to u mě pak moc zavání takovým vidlackym outfitem, to si ke svému stylu nemůžu dovolit, to by z toho bohužel vyšlo no!
Jennyfor Tak to je super zpráva a kloužou?
Jennyfor Tak to je super zpráva a kloužou?
Doplnila jsem výš, že ne. A to jsem dost padavý typ
Navíc jsou pohodlný, jak jsou vysoký, tak nezebe od země.
Karja náhodou, kočárek je super podpěrka
Boty jsou moc hezké
Evaeva No jo, ale když se natahnes, když jdeš z kopce....kde ten kočárek zastaví?
999 Ty jsou tak hnusný, až jsou skvělý..!
Myslím, že je potřebuješ!
Pinot Noir Hábit je dobrý!
Karja Tary jsou super, dobrá volba..!
S tím zvlčením: v kombinaci kabát a vysoké kozačky to u mě vede k tomu, že jsem uvažovala, zda je nutné se na cestu pro papíry do práce převlíkat z domácích legín..
No převlekla jsem...
euridike Díky..!
Karja ehm, mě jednou ujel a zastavil o auto:) Ale to byla úplně jiná situace, normálně jsem ho zabrzdila, ale blbě. A jednou mi sjel do kukuřice. Ale přijde mi, že šance, že se natáhneš s kočárkem je menší než bez něj.
999 Co myslíš, že místo práce vyvádím? Prohlížím kecky. Zatím vítězí tyhle. ![]()

Karja letos možná i čtyřikrát:) Ale nemysli si, my máme před barákem takový prudký kopeček, tam to klouže dost. Ale dá se to obejít;)
Pavlena V těch spolu půjdeme na víno :-).
JankaM Krasna barva a vubec![]()
nejdem pozerať tenisky; nejdem pozerať na tenisky; nejdem pozerať na tenisky ![]()
Karja tak ted nevim jestli ty tara taky nepotrebuju
. By mi asi celkem sedly....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí