Díky, už jsem také objednala - černé ...
Co jste si dnes koupili/y?
Smích, jo?:-D Když já jsem si fakt jistá, že mi ty věci nebudou slušet, ale stejně mi to nedá a vyhodim 13 eček do vzduchu nebo si právě kvůli tomu nechám věc co nebudu nosit! To jsou ale klíny do hlavy:-D :-D
No to je asi pravda. Ja som to myslela tak na seba, že tie šaty mi končia nižšie ako modelke a určite by to vyzeralo na niekom vyššom lepšie, ale keď sa na seba pozriem tak sa mi to páči a nemám pocit žeby mi to deformovalo postavu. Tím som ale nemyslela že by ich mohol nosiť každý, to nie. Súhlasím, že keď sú po členky tak to nieje ono.
Kúpila som si šaty ![]()
![]()
![]()

edit - Asi si to budu muset přečíst.
Hurá! Já pořád dumala nad těmi zelenými, až už v eshopu nejsou. Tak teď budu dumat ještě nad těmi červenými "cuprovými"
a ještě jeden zelený divnohábit mi tam padl do oka. To jsou starosti...
No hurá!!!
No konečně ![]()
.
To už by snad chtělo nějaký šatový sraz ![]()
![]()
Závidím šaty i velikost 34 ![]()
To si taky vždycky říkám, když tady čtu ty velikosti.
Ale zase se uklidňuju tím, že jsem o těch 12 cm vyšší a vel. 34 by pro mě byla jistá smrt.
Jak je to u COS s velikostmi? Koukala jsem na tabulku a nějak si nejsem jistá. Výška 170, prsa 92, pas 72, boky 101. Bude mi velikost 38 (anglická 10), kterou normálně nosím? Momentálně tam nemůžu zajít a vyzkoušet to. A asi nutně potřebuju ty šaty...![]()
To už by snad chtělo nějaký šatový sraz ![]()
![]()
Prosím vás, kam až sahají Hujerovi? ![]()
Poslušně hlásím, že boty dorazily. A vítězem je:

Jsou sice trochu užší kolem kotníků.a hrubé ponožky do nich nenacpu. A mám je vysoké až pod kolena.
Ty druhé jsou sice dole širší, ale zase je nedopnu přes lýtka. A vypadají trochu gumákoidně.
Děkuji.
Jdeme na toto: http://www.ceskafilharmonie.cz/koncert/1139-ceska-filharmonie-joshua-weilerstein
Program je parádní a dirigent fešák! Užijte si to:-)
Vypadají dobře. Já si asi kozačky nikdy nekoupím, protože mám pocit, že v nich ještě víc "vyniknou" moje óčka.

Tak jsem nakupovala, kde ani psát nebudu, ta značka tu probíhá v několika vláknech:-)
z nákupu mám obrovskou radost, ty věci myslím moc využiju, kombinace jsem už vyzkoušela. Obzvlášť ta plisovaná sukně mne dostala, má takový retro aristokratický vzhled. A nekriticky musím poznamenat, že mi sluší víc než té modelce! A duchovní hudbu, abych po tom nákupu zpytovala svědomí:-)

Proboha, ty ženské jsou moc velké a text je jinde než měl být, omlouvám se, moc nevim co s tím....
Já nemám vůbec nic proti velikosti těch fotek ani proti vlastním šatům, ale ta modelka, co tam stojí zkroucená jak paragraf a kouká nechci ani říct jak, mě šíleně irituje. A není to tím, že je hubenější, byť je, ani tím, že je podstatně mladší, což je též. Mně z toho jejího postoje se ježí chlupy a mám pocit, že těm šatům ten postoj ani ten výzor na kráse tedy vůbec nepřidává. Líbí se mi (ty šaty) mnohem víc, když je pak tady někdo vyfotí na sobě, než na té nemastné neslané modelce.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.