razorblade takovej strasne tezkej zeleznej batmek? Dlouho jsme mivali, muj ukol byl nosit ho ze spajzu do kuchyne, nesnasela jsem to :) ale na bramboraky nastrouhal jako zadnej jinej potom
Co jste si dnes koupili/y?
razorblade takovej strasne tezkej zeleznej batmek? Dlouho jsme mivali, muj ukol byl nosit ho ze spajzu do kuchyne, nesnasela jsem to :) ale na bramboraky nastrouhal jako zadnej jinej potom
pecka ja ty saty nenosim, protoze k nim nemam boty ![]()
![]()
moora jj, je to neskutecne tezky! I to prislusenstvi k tomu je snad z olova
fotit to nebudu, protoze bych musela vystehovat pul skrinky![]()
Lamicka zatiaľ som ich nosila s čižmami. No teraz neviem ![]()
Práve kuriér doniesol birkeny (varujem citlivé osoby s úchylkou na dokonalú pedikúru a opálené nohy bez nedokonalostí
)

pecka pekny:-)
pecka ja jsem na eobuvi zahlidla boty, ktere by se k tem satum hodily, ale nemuzu je najit...
birkeny super
pecka tak ty jsou fakt moc pěkný
pecka chces je
pecka pantofle krasny :)
Janulik03 tak uz mam ty saty.
Je to zas na obryne takze diky bohu jsem vzala xs i to je dost velike.Jsou superpohodlne takze zustanou jen je mozna trochu zkratim.

pecka tie su tak pekne ze snad idem pozriet ci nepotrebujem
Zarinya no takto sa zdaju veru velke ale ak si ty spokojna lebo foto vie byt zradne tak super. Inak farba vyzeratiez dobre. Dakujem ze si si zmyslela. XS vravis? ![]()
Janulik03 jsou krásné, ale jestli půjdou s těma velikostma takhle dál, tak mám utrum
Catherinne co je s velkostami?
Janulik03 bez crossbody by to vubec neslo jsou opravdu velke asi bych xs prirovnala k elku.
Catherinne to tedy.Ne ze bych nemela radost,ze mi je xs velke,ale to fakt vubec s xs nema nic spolecneho.![]()
pecka hrozne lituju, ze ty jeptiskove saty nemam a birkeny super. Tez planuju tuto barvu nebo jinou svetlou
Janulik03 tak poslední dobou mi to tak přijde, takový kokony v XS a tohle XS je přece rozdíl. A chápu rozdíl střihu.
Catherinne hele ja schvalne zmerila pres prsa a ma to kolem dokola 160cm![]()
to je xs jak vysity.![]()
Nemeni se cos na obchod pro nadmerne?
A ty saty od vanoc mam 38 a jedny jsou trochu fest.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí