Janulik03 tak po zmereni si myslim,ze i pro tebe s klidem xs,maximalne s.
Co jste si dnes koupili/y?
Zarinya no vidíš, corona, ty kokony už jsem taky neměla dlouho na sobě...![]()
Zarinya no pekne
Catherinne som myslela ze pises o tych burken slapkach . COS ma tie velkosti fakt divne
Kterej by se ti líbil? Ten vpravo je dobrej... já mám ten prostřední, i v mínus dvaceti pod něj bude stačit tričko... ale jsem v něm jak sto buřtů! ![]()
snad to budou prijemne letni saty a ne hadr vypadajici jako zastera :)

Zarinya ty saty jsou dobry. Material je uplet? Silnejsi Nebo tenci?
A slusi Ti
clothilde dekuji.:-)uplet abych tak rekla akorat,tenci nez scuba,ale zadny tenky hadr.
Zarinya dekuju, zacinaji me lakat
clothilde pohodlny jsou moc,ale urcite si vem xs.![]()
Makara ano,stále vlastním ruční šlehač oranžové barvy ETA a stále funkční...že by soudruzi nemontovali do svých výrobků kurvítka?![]()
pecka ty jsou tak pěkný..já do nich fakt půjdu a máš mne na svědomí
...a na nohách chyby nevidím![]()
Zarinya Velký jsou, ale pěkný :-). Když ono hodně těch hadrů v COS je prostě na vyšší postavy :-/.
pecka Ty jsou
.
Přehodnocuji pohled na věc
. Potřebuju baťoh (městský) a tyto Birkeny
.
whiskas proto jsem vzala xs,vsechny dlouhe je mivam,ale tohle je extrem na xs.![]()
ja si je necham zkrati,to neni problem,jde to i tak,ale asi to o tu zalozku necham.
Zarinya Tohle mě právě nebaví, upravování hadrů. Takže, když mi jsou dlouhé, tak je raději nekoupím, bohužel. Bohužel, protože kolikrát se mi něco fakt líbí.
whiskas tak tohle je akce na deset minut a zkrati mi to mamina a jak pisu,neni to nutne jen to udelam.
zkraceni neceho mi nevadi presivat komplet uz jo.
Zarinya Tak to jo. Já to nosím ke švadleně ... a to trvá déle. No, dlouhé jsou hodně, určitě bych je zkrátila
.
whiskas tak ono to v pohybu vypada taky jinak nez kdyz stojis jako sloup na fotce a jeste maji rozparky po stranach az ke kolenum.
Zarinya Už na ně koukám na webu :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí