marieu jo a přišla mi ta veganská kosmetika, vypadá to dobře!
Co jste si dnes koupili/y?
Kokoska rybilka. Tak to bylo ještě dál, než u nás... Copak sis nakonec objednala z té kosmetiky?? Mně dost vyhovuje, ale s tím, že člověk musí přistoupit na to, že má prostě jinou kosmeticitu, vlastnosti. Celkově mě nicméně těší, že se na tom poli dají sehnat dost dobré produkty.
Dnes domaci kuru od olaplexu. Taky bych uz mohla mit rozum a neverit na instantni zazraky
. Priste radsi neco na sebe.
nevim sice co je domaci kura od olaplexu,ale kdyz se prida olaplex do barvy je to hodne poznat.
A prijde mi,ze to lip funguje v tech barvach nez jen jako zabal.
Zarinya protože složkama v té barvě se právě ten olaplex aktivuje, proto to mimo barvení je k prdu (ale to už jsem psala a tys mi to vyvracela:-), mělo by to teda působit i v těch přípravcích používaných následně po barvení, ale ne třeba měsíc po, nebo pro někoho kdo se nebarví vůbec, to je pak uplně nanic
viktorka_od splavu o tom tedy vubec nevim,ze bych ti vyvracela.
Zarinya to už je fuk:-) mně to tehdy zrovna kadeřník vysvětloval, že to je chemikálie, kterou přidává do každého barvení, že je pak i v těch pečujících produktech, ale bez té barvy neúčinná, musí to prostě nějak zreagovat chemicky. takže koupit si to jen tak nadoma - vyhozený prachy. ledaže si s tím ty vlasy ošetříš právě po barvení třeba první(ch pár) mytí, to asi jo
viktorka_od splavu no vsak to pisu v prvnim prispevku.
a koupila jsem:
plynový gril
betonové truhlíky
zeminu
muškáty
ještě trochu toho počasí a bečku a bude garden party![]()
viktorka_od splavu ja si prave nedavno kupovala,baleni pro kaderniky takze za majlant.![]()
a tu treti fazi na uz jsem ani nebrala.ta me nikdy nenadchla a stejne pouzivam jinou masku,ale ta 1 a2faze dela zazraky.
viktorka_od splavuJá si myslím, že ta Olaplex fáze při barvení "zabraňuje"/chrání vlasy před dalším narušením.
Nechávala jsem si v salonu dát Olaplex kůru i nezávisle na barvení (tedy při barvení Olaplex použit nebyl) a výsledek byl skvělý.
Navíc ta kůra je vhodná i pro nebarvené vlasy, takže se mi zdá divné, že by pro efekt byl nejspodstatnější krok, který se používá do barvy.
Velmi dobře je to popsáno na webu Olaplexu:
https://olaplex.cz/blogs/news/ve-dvou-se-to-lepe-tahne
https://olaplex.cz/blogs/news/drahy-navstevniku-salonu-cast-druha
Zarinya jo no, já jen chtěla dodat, je to prostě vlastnost toho olaplexu![]()
Zarinya no poreferuju. Mam sampon, kondicioner a jeste neco, co nevim na co je
.
marieu rasenku, tuzku a takovy tekuty stiny. Prisel mi s tim vzorek kremu na ruce, funguje dobre, ale mne strasne smrdi, nejaka levandule ci co.
Gatita tak s tim zkusenost nemam,ale treba to chce cas.:-)
Zarinya moje racionalni ja mi rika, ze to je blbost, ale moje marnive ja si muselo zlepsit skore. Takze k pobryndanym leginam jedine zarive vlasy.
Gatita No já se třeba obden mazu tím Nivea tonovacim mlékem a zesvětluji vlasy. Jakože to pomůže. Že to prostě pomůže a úplně zazmizikuje tech 20 bedaru, co mám na ksichte a že ty světlý vlasy pomůžou tomu, že nejsou rok stříhaný a vypadám jak od Amišů.
Edit: Tak ne, je to jiná církev, kde maj lidí hnusný dlouhý vlasy:-D
Gatita No já se třeba obden mazu tím Nivea tonovacim mlékem a zesvětluji vlasy. Jakože to pomůže. Že to prostě pomůže a úplně zazmizikuje tech 20 bedaru, co mám na ksichte a že ty světlý vlasy pomůžou tomu, že nejsou rok stříhaný a vypadám jak od Amišů.
Edit: Tak ne, je to jiná církev, kde maj lidí hnusný dlouhý vlasy:-D
Presne, u me je to taky takovy posledni vzepeti. Jako ze si napatlam na vlasy predrazenou vodicku a svet bude zase v poradku.
marieu jo a přišla mi ta veganská kosmetika, vypadá to dobře!
O jaké kosmetice je prosím řeč? Díky :-).
Zase jsem se vrátila ke kosmetice Whamisa
...na vyzkoušení(zda koupit veelké balení):
...opakovaně:
https://puredistrict.cz/kosmetika-whamisa/whamisa-bio-pletove-lotion-double-rich-33-5-ml.html
...pro radost:
https://puredistrict.cz/pure-shopping/pure-district-origin-tricko-bile-s-m.html
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí