whiskaspro tebe ale tak leda jestli maji xxs.![]()
Co jste si dnes koupili/y?
ZarinyaTo ne, myslím, že by mi v klidu sedly XS. Ale ta délka :-(.
whiskas hele fakt ne,vzdyt jsem psala,ze to ma pres prsa 160cm.
Zarinya A pravda ...
.
baltik Odkud? Reserved nebo HM? Jsou to ty, jak modelka sedí v křesle z ohýbaných trubek? Celá ta fotka má takový prvorepublikový nádech. V tom připadě jsem moc zvědavá na reference, protože jsem se na ně taky zalibně dívala.
razorblade Ten těžký robot jsme asi měli taky, možná jestě máme. Babička vážila asi 50 kilo i s postelí, takže ji ho musel vždycky někdo přenášet ze spížky do kuchyně.
Taký obrovský gerét s krémovým smaltom má ešte aj mama, na mletie mäsa, alebo maku iné nepoužíva.
A keď som jej k nemu ešte ako študentka doniesla zo školy historku z psychológie marketingu, tak odvtedy sa na nej baví vždy, keď ho vytiahne.
...jojo, já jsem pro šedou
(klidně oba)
Makara ano,stále vlastním ruční šlehač oranžové barvy ETA a stále funkční...že by soudruzi nemontovali do svých výrobků kurvítka?
Tenhle zázrak mám doma taky, u rodičů jsem ho používala pořád, byl starší než já. Když jsem se odstěhovala, tak jsem hned pořizovala bazarovej.
A kromě jedný spálený pojistky ani jeden z nich neměl nikdy problém.
Len Joooo
naprosto přesně!!!!...jen jedna spálená pojistka...![]()
Co se starých spotřebičů týče, tak já mám elektrickej mlejnek na kafe v originál šedesátkovým designu - dneska třeskutě in! A pořád funguje!
barbucha Já mám tenhle mixér po babičce a ten vydrží hodiny mixovyt led :-). Když máš Daiquri party, jako když najdeš :-).

999 Malinko novejsi model v pistaciove barve mela mama! Nepamatuju si, ze by nekdy nefungoval. Tank mezi mixery to byl.
Přesně ten jsme měli! Pamatuju ho od dětství, a eště jsem v něm mixovala harantům! Pak snad zůstal matce a kdoví kde skončil, ale vzpomínám na něj každou chvíli. Nejlepší byl! Koupila jsem si pak podobnej, s tlustým sklem, vlastně několikrát už, a nevydržely nic.
brrr je to HM a v trubkach nesedi :)
https://www2.hm.com/cs_cz/productpage.0930910002.html
ty asi myslis tyto? (samozrejme jsme ty v trubkach musel jit hledat
999 ten měla babička taky. Nadělal teda hluku dost, ale byl nesmírně spolehlivej. A pak ještě ten zbrojovácký robot, jak tady někdo zmiňoval - jako dítě jsem v něm z jedné strany viděla trochu podivného pejska s čumákem. Bože ten umíchal těsta na buchty, koláče a bábovky... a těch litrů sirupu, co prolisoval z ovoce ze zahrady. Vždycky jsem pak věděla, že robot budu chtít jen kovový.
Chtela jsem ty bezove saty na leto. Tak jsem si koupila vlneny kabatek, ze.![]()
Omlouva me fakt, ze jsem ho chtela asi rok a konecne ho vyhmatla.

Tak u nás překáží na chalupě toto. Nikdy jsem neviděla v provozu.

Kan to je ale na maltu,ne?![]()
Ta snura....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí