Luna Kabátek jsi si koupila naprosto správně
Mám ten béžový, nejdřív jsem nějak nevěděla k čemu ho vzít, než jsem zjistila, že úplně k čemukoliv..![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Zarinya Fakt? Já vůbec netuším, možný to je, děda 1949 stavěl Ostravu!
Luna Kabátek je pěknej, tak teď ještě ty šaty :-).
Kan ja to jen tipla.
na jidlo se mi to zdalo velke.
Luna Ty rozhodně musíš mít :-).
Jo, abych nebyla úplně off topic, tak další svetrošaty. Pod vlivem počasí vlněný...
Luna Pavlena já bych chtěla vidět nějaký outfitový fotky s tím kabátkem, já na tohle prostě nemám- vidět v něm konkrétní potenciál. Je pěkný, jestli je vlněný, tak super, ale na víc mi fantazie nestačí. A proto nemám z COSu prakticky nic...
marieu to jsou moc pěkný šaty! Já jsem si naobjednala něco na jaro a léto, jsem zvědavá, kolik toho pojede zpátky.
Kokoska já bych chtěla šaty na léto, ale už několik let jsem nenarazila na kus, nad kterým bych "áchala"... takže zas nic, nejspíš.
marieu Já jak mám bujnou fantazii, tak kouknu na obrázek, hned to vidím v několika kombinacích a dokonce se mi to točí na mé postavě ve 3D :-).
999 to mám taky, ale furt vidím mou postavu pred detma, novou nemam jeste dost nakoukanou ![]()
JankaM Kolik jim je? :-))
Luna ten mam a nosim ho rada :)
baltik Jo, myslela jsem číslo dvě, ale ty tvoje šaty vypadají dobře, asi je budu muset zkusit.
marieu no zvlast ten bezovy je takovy jako trochu usedly (asi tou barvou), je potreba ho nejak omladit, kecky, kratka suken, kozena suken. Poslu ti starsi foto SZ, sem nemuzu, je to foceno v maximalne rozbordelene predsini.
999 tak 3D predstavy fakt nemam, ja to potrebuju vsecko oblict, tak vznikaji ty nepublikovatelne predsine...![]()
Pavlena za poslední 3 týdny jsem se hned několikrát vypravila k zrcadlu a nastavila telefon na selfie do outfitového vlákna a hned pak spustila ruku, když se mi v prostisvětle z toho zrcadla blejskal každý asi tak 10x otisknutý dětský prst ve dvou velikostech...
marieu deti jsou k zrcadlum pritahovany magickou silou..! A namazany opalovacim olejem jeste vic... (jsme jednou meli pujcenou nemovitost u oceanu, akorat ja a dcera jsme tam byly trochu na zaprenou. Kamoska pak delala finalni uklid a povidala, jeste, ze zasvitilo slunce na ty velke sklenene steny, dcera na nich totiz byla obtisknuta nekolikrat od hlavy k pate...
)
Pavlena malá se v roce zmatlala bílou weledou proti opruzeninám (trochu mastnější sudocrem) v jednolité bílé vrstvě od vlasové linie po výstřih trička včetně krku. Nevynechala mm čtvereční. A v zrcadlech se prohlíží vždycky, když má něco novýho. Bylo to trošku peklo.
Dnes domaci kuru od olaplexu. Taky bych uz mohla mit rozum a neverit na instantni zazraky
. Priste radsi neco na sebe.
marieu za časů, kdy byla v tom věku dcera, se dělala "prdelková mast" s rybím tukem. Použila ji stejně jako tvoje a navíc natřela i ty vlásky, postýlku a povlečení. V čase letní odstávky kotle na teplou vodu v paneláku to je přesně to, co člověk chce.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí