Kora tak se tesim,jak ti budou sluset a ze budou to je jista vec.![]()
Co jste si dnes koupili/y?
baltik Nakonec jsem nevydržela a pořídila si ty proužkované šaty z HM. Bohužel jedou zpátky, jsou obří a přitom je to fajn materiál. Škoda.
Kora jestli na ne nespechas, tak 10/5 otviraj kamenny obchody :)
JankaM ty jsou moc pekny... ale ty fusky k tomu
pritom s teniskama bez viditelnejch ponozek muzou bejt pekny :)
razorblade ja vím, nespěchám, ale prostě jsem je musela objednat ![]()
Zarinya dík, dam vědět jak dopadly
Vlastne neviem, či to patrí do tohoto vlákna, alebo do parfémového
Toto mám na ceste ![]()

brrr ty co ja nebo ty kosilove? Protoze ja jsem dopadla stejne a nejsem si jista, jestli si chci poridit mensi, porad z nich mam takovy nocnokosilovy pocit, nosila bych je asi na litacku, ale material je moc prijemny
baltik Ty co ty. Obávám se, že menší číslo by tomu nepomohlo.
Čili rtěnka, hustý! ![]()
Kora Ty jsou parádní, nezapomeň poreferovat. A nejlíp se hned vyfotit!
Tak očekávám, že mi to pěstování půjde samo :) zatím jsem totiž umorila skoro všechny kytky...

tenzie presne knihu o izbových rastlinách chcem kúpiť aj ja, som lenivá si každy kvet googlit. Ale taka som lenivá, že sa mi nechce vyberať ani tu knihu! Tak ťa asi okopirujem :)
tenzie to je super knížka (ale mně nepomohla
)
Mha dúfam, že čili bude len farba, už som mala nejaké balzamy s čili, na zväčšenie a vyhladenie pier a fungovali
!!! A pevne dúfam, že na ne už nikdy nenarazím
!!!!
Koupila jsem si plavky VS. Klasický, dvojdílný, červený. Je to pro mě úleva, už jsem se bála, že se mnou něco je, obvykle touhle dobou už mám aspoň troje nový :-).
999 tvl plavky...Taková škoda peněz pro mě.
Já mám jakýsi oldschooly z litexu a stejně si je vemu jednou za léto. A to přeháním.
Luna Já jsem prdlá, já mám šuplík plavek. Ale nakonec stejně nejradši chodím v černejch trojúhelníkovejch bikinách :-).
slniecko zvětšení rtů za pomocí čili? Ty jsi hrdinka.
tina Kora přesne ty mi dneska padly do oka, zvlášť pro tu barvu. Jenže nevím, jestli bych neměla problém se střihem- nosit je jako letní, asi by mi vadilo, že jsou ke krku, protože se mi někdy potívá dekolt... tak se asi na celej COS zase vykašlu a pak tady budu áchat v outfitovým vlákně, jak jsem prohloupila, nekoupila a už není ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí