razorblade fuuu tak ciram postupne a dosla som po to ze nekupujes . Pani idem citat dalej
Co jste si dnes koupili/y?
Jo kupila som si saty ( nie cos) a do raba sa na ne vyspim.
999 tebe vsetko taaaaak svedci. Biele saty su krasne a aj zavinovacie ![]()
barbucha Kabelka je super :-). Já tam teda byla jenom jako doprovod, ale za 750,- jsem je tam nemohla nechat :-). Na tý fotce je prdlajs vidět, ale jsou to tyhle :-).
Janulik03 Děkuji, potěšilo mě to :-).
Jo jo, i doprovod z toho musí něco mít! ![]()
Máš kliku že ti sluší všecko, já už si na sebe musim kupovat jen ty kabelky ![]()
999 parada, ale potkala jsem v nich nedavno u nas jednu pani a to bylo velky spatny
999 a zas!! Ti to svedci. Idem si vykopat tunel pre presuny
999 No ale to je taky pěkný, přitom ta produktovka úplně o ničem.
Já jsem zase o sezónu pozadu. Konečně jsem nakoupila slušný a pěkný džíny dvoje, mikiny, aby se zase jako vrstva svlikla a letního nemám nic? To je pokaždý pokaždý prostě s křížkem po funuse:-D.
Karja ono to léto snad ještě hned tak nebude. Teď je to u nás na džíny úplně v pohodě.
tina Fakt? A čem byl problém?
Karja na podzim jako kdyz to najdes, nezoufej..
continuity Tak to bude tak týden a pak bude zase pořádný teplo!
tina Jj jaro/podzim docela jde, to čeká ve skříni jen čtvrt roku, ale ty letní/zimní věci co koupím po sezoně, ty se mi většinou dalsí rok už nelibej;-).
999 hele ja to mela snad nenapadne vyfotit, pani mela fakt bouli dopredu i dozadu a jako doplnek zvolila hnedy puncochace a crocsy
Hledela jsem konsternovane...
tina Tak to chápu, že hrozný :-).
999 to je paráda....aj tie topánky sú úžasné![]()
Daridari Díky, ty boty mám odhadem 7 let :-). A pořád je ráda nosím.
999 No ale to je taky pěkný, přitom ta produktovka úplně o ničem.
Já jsem zase o sezónu pozadu. Konečně jsem nakoupila slušný a pěkný džíny dvoje, mikiny, aby se zase jako vrstva svlikla a letního nemám nic? To je pokaždý pokaždý prostě s křížkem po funuse:-D.
Naopak, jsi půl roku dopředu :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje