Po 3/4 roce nový krátký vlasy. Teď k tomu ještě hoooodně zhubnout a bude to cajk ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
andulka01 kde kde, nic nevidim!!!
tina Momentálně mám na každé patě macatý krvavý puchýř. Z Tomsek. ![]()
Sweet Potato ha! Tak to aby si uz isla do slapiek. Jo a tlapkam a fukam
Sweet Potato tak každý nohy jsou jiný.. Lehce jsem se odřela jen v nových kožených tomskách, v plátěných snad nikdy. Soucítím velmi. A určitě si to přelep hydrogelovýma náplastma.
Janulik03 já na novesty koukam upřeně už asi dva roky a ještě sem se nerozhodla, pěkný nákup, dej vědět, jak sedí :)
šaty v hrnku, teda hmku:-)

Janulik03 já na novesty koukam upřeně už asi dva roky a ještě sem se nerozhodla, pěkný nákup, dej vědět, jak sedí :)
Ja je mám a sedí super a jsou mnohem pohodlnější nez Conversky.
viktorka_od splavu ty jsou moc pěkný a sluší ti. Co to je za materiál, prosím? A sedí velikost?
Lav díky za info
Lav Jako conversky mi vůbec nepřipadají pohodlné na nějaké chozeni. Jako na nějaké voslapovani někde jo, ale třeba na nějakej výlet, samozřejmě ne výšlap, ale třeba do Zoo nebo i nějaká cochtarna po městě, to vůbec.
Ounz Mám celočervený Novesty už dva roky a miluju je.
viktorka_od splavu Ty vlasy máš super, co se ti ma tom nelíbí?. Holičku bych teda neměnila.
Karja mne tenhle typ tenisek taky neni pohodlny vubec
nonemy dekuju. je to viskoza ale takovy ten typ tkany jako platno, tuzsi, vyprala jsem a je to jak prkno:-) budou se teda ale mackat/nutno zehlit. velikost spis vetsi, mam M a mista dost
Kan nelibi se mi akorat ze nerespektoval moje prani ze chci lob a ne mikado, jinak ten strih mi nevadi, vim ze doroste. vic mi vadi jak uz jsem psala ionicere - chova se k vlasum nesetrne. to videt samozrejme neni, ale na kvalitu a vyvoj toho ucesu to vliv ma, ja si to ted nejsem schopna vyfoukat sama do hladka
Karja ale platform conversy jsou super! Obycejny sly z domu.
viktorka_od splavu Děkuji
viktorka_od splavu šaty z hrnku moc sluší
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje