mnum krasny jsou! Tenhle typ mi neni moc pohodlny, ale jinak bych je brala..!![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Pavlena dik. Vyzkousim a doufam ze nebudu muset vracet, zatim jsem mela jen gizehy. Ty madrid jsou krasne, ale bojim se ze by mi padaly z nohou pri behu za detma ![]()
Letenky do Italie ![]()
jinx
Já letos asi tři týdny, i když rozděleně, světlý bod japonských útrap! :-) I když to prohloubilo můj stres "nemám co na sebe", strašně se těším!
Garfie ja jen septem pisu, ze se taky strasne tesim. Letenky jsou ted na cervenec, pak jedeme jeste jednou na podzim, musi to vyjit! Uzijte si to, mate to zaslouzene:))
Garfie zjistuju, ze jsem nejak vypadla z tech cestovatelskych priprav. Porad dumam, co si vzit, ma byt teplo, ale nejake deste taky... driv jsem proste vpredvecer neco nahazela do kufru, nejak jsem se s tim nemazala a celkem jsem byla vybavena na vsechno.
Kokoska Jo, to chápu, ale jsou to dobrý starosti, to si musíš říkat!
Garfie vzdyt jo!
Garfie to já zas nechci
počkám a buď to povolí anebo si najdu alternativní zábavu (taky můžu jít do práce žejo, hahaha)
Ounz ale soukromy ubytovani uz jdou, aspon v nekterych zemich.
My byli s kamaradama hned ted o vikendu, v domku u jezera v mekpom :)
jinx ach bože, o víkendu jsme s mužem fantazírovali o Římu. Bez dětí, to byla opravdu divoká myšlenka. Teď tam musí být úchvatně! Respektive tam je úchvatně nejspíš vždycky, tak ti to moc přeju!! ![]()
Lilly_Ku domek u jezera musel bejt moc fajn!
marieu Já byla v Římě loni na přelomu července a srpna a mám fotku z úplně prázdného Svatopetrského náměstí! Přitom v nějaký exponovaný čas, třeba kolem desáté dopoledne.
Garfie jinx vy se máte, já chtěla do němec, ale oni asi ještě nepouštějí turisty do hotelů..tak zatím nic a držim si palce
ja ti taky drzim palce:)
jinx Garfie jedeme v patek, jen par dni, snad to vsechno klapne. Podpatek boty :)
tak si to krasne uzijte, takto jizne jsem nebyla. Ale chtela bych:))
jinx ach bože, o víkendu jsme s mužem fantazírovali o Římu. Bez dětí, to byla opravdu divoká myšlenka. Teď tam musí být úchvatně! Respektive tam je úchvatně nejspíš vždycky, tak ti to moc přeju!!
dekuji! Ja teda tentokrat ne do Rima, ale Portofino![]()
jinx děkuju ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje