tina Ta kabelka (pro tebe) je skvělá
.
Co jste si dnes koupili/y?
marieu Co jsou chunky sandály?
Janulik03 Ty mám! A jsou bezva.
A jsou ty platformy fakt o něco širší než normální conversky nebo ne? Aby mi to nežralo malíčky... vzala jsem ty normální o půl čísla větší, ale ráda bych měla svoji velikost (a 999 tvrdila, že širší o něco jsou) a k vyzkoušení v kamenným krámě jsem je snad ještě nepotkala ![]()
viktorka_od splavu Pěkný šaty a s kadeřnicí neděs, jo
? Jdu na střih a už teď přemýšlím, jak vysvětlit, CO přesně chci (samozřejmě obrázek beru s sebou). Myslím, že výraz lob stačit nebude. A jak jsi někde pochybovala o vhodnosti šatů bez rukávů, já tedy u tebe problém nevidím.
Sweet Potato nejde mi vložit odkaz..

whiskas ó děkuji
marieu Fakt moc hezké.
Sweet Potato no ale ta cena ![]()
barbucha Ja mam platformy a obecne conversky o pul cisla mensi. Siroky jsou akorat.
marieu ukaž sandále ![]()
edit zas sem opožděná, promiň ![]()
Ounz to já sem furt...
Aranel super mne sa pacili uz na dcere ma ich biele s ruzovou podrazkou a zdalo sami ze uz nie su na mna, ale stale ma lakali tak sa tesim ze ste tolke spokojne
marieu
každopádně nevypadaj špatně!
viktorka_od splavu je fakt, že já teda tu péči u kadeřnice moc nesleduji, ani nevím, jaké používá značky kosmetiky a masáž hlavy v záklonu vyloženě nesnáším. Jednou jsme zmínila Hennu a byla docela proti. Jestli pojedu v Curly, tak by to chtělo asi i odbornici na kudrnatý vlasy.
Kan o ty pripravky ani tak nejde resp neni potreba nejaky spesl znacky.. ale olaplex do barvy (coz teda pry dava), oplachnout sampon vic nez hrnkem vody, pouzit kondicioner..(!!!) a pak, kdyz jsem vyslovene vysvetlila ze chci vyfenovat do hladka=uzavrit vlas, nikoliv zehlit, tak dlabanec na to, prestoze vedel o cem mluvim. jako trochu to posmrdlal.. ovsem ja uz zazila jak to funguje.. jenze je to pracny/zdlouhavy. zehlicka je hned a hrube to vyborne drzi a ze to vlasum neprospeje neni jeho problem![]()
viktorka_od splavu Že nedá kondicionér je samo o sobě zvláštní, ale neumím si představit, že tasí žehličku a přes tvé protesty žehlí a žehlí. ![]()
Sweet Potato no to uplne tak nebylo, ale kdyz to neznas je to tezke popisovat. ona to asi cast kadernic nezna a druha cast ignoruje krz tu casovou narocnost
a ne sama o sobe zehlicka problem neni
viktorka_od splavu ja vim o cem mluvis a taky jsem vytocena.za tri roky jsem prosla tolik kadernictvi a spokojenost nulova.
Ted se hrozne upinam na noveho(jeste 14dni musim vydrzet)ale doufam,ze to uz dobre dopadne.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje