viktorka_od splavu Jo tak to naštve.
Co jste si dnes koupili/y?
Tusim nejoblibenejsi saty sezony :) skoda jen, ze nemaji kapsy.

barbucha širší mi nepřijdou
No mně taky ne, když je na někom vidím. Budu muset asi počkat až je potkám naživo v obchodě někde.
barbucha Jestli nejsou v obchodech, objednej si je na Footshopu, osobní převzetí v prodejně a když ti nebudou vyhovovat, tak je tam rovnou necháš.
Jo, to už jsem taky zvažovala, objednat je někde s vyzvednutím resp. vyzkoušením. Footshop... mrknu tam, dík!
Já dnes také šaty
Já dnes nic ( teda jo, troje spodary). Vlezla jsem do Spencera, že si vyzkouším alespoň lněné šaty na doma a oni nemají kvůli rekonstrukci v provozu kabinky? ![]()
Všichni čekali na otevření jak na spasení, bych čekala lepší načasování.
Já už jsem asi odsouzena kupovat jen věci do domácnosti. V ikei koš na hračky.
continuity Píšeš o M/S na Václaváku? Abych věděla, kam nechodit. Já jem od "rozvolněné" ještě v žádném obchodu s hadrama nebyla. Ale hodlám vyrazit.
whiskas na Andělu. Do Melantrichu se mi fakt nechtělo přejíždět. No to je fuk, stejně hubnu.
continuityChápu :-D. Na Andělu je GAP, myslím, takže si udělám výlet.
continuity hlavne nemaj uz ani jogurty a sendvice, pro ktery jsem tam chodila. A prodavacka rekla, ze cerstvy zbozi uz prej nikdy nebude kvuli brexitu![]()
Janulik03 Novesta
Hned, jak doslouží aktuální tenisky, tak si je taky koupím.
razorblade jo, čerstvé zboží zrušili. No nevím, já bych teda byla rada, aby se tady udrželi, protože je to jeden z dvou krámu, kde jsem schopná si koupit kalhoty a ta lněná kolekce je jako domácí oblečení taky fajn.
continuity To mi povídej, já tam chodím pro spodní prádlo (horné i dolné
). Chodím na jistotu, tak se modlím, ať tady vydrží.
dneska tyto COS saty. Koukam na ne uz delsi dobu. A protoze jsem si , v ramci stehovani, zabalila skoro vsechno obleceni, tak byla prilezitost je zakoupit
clothilde Dobře jsi udělala, jsou super :-).
clothilde taky jsem si na ne delala zalusk,ale vubec mi nesedi tak nic nebude.![]()
padly mi do oka a pak i na tělo, tak jsou moje ![]()

Jsem vcera vyvetrala sve stare birkeny a nejak uz jsou moc jete. Takze mam na ceste novy model ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí