Evaeva Pozor, s tábory je to ode dbeska zase komplikovanější. Po 7 dnech je vyžadován nový pcr test.
Jak to budou v tom lese ti naši řešit netuším.
Co jste si dnes koupili/y?
brrr zrovna jsem to četla. Tohle fakt nechápu, v práci se už testovat nebude, ale děti v lese, co se s nikým nesetkají, se testovat musí![]()
Mne projedou zacatkem prazdnin na pravidelny pobyt neter se synovcem, to teda vubec nevim, co budeme delat, my s muzem uz budeme naockovani, ale co oni? Test je potreba i na koupak, do restaurace nebo na vylet na slovensko nebo rakousko? To budu muset poradne nastudovat
To je bordel... Zrovna jsem koukala na návraty do ČR například - lidi co jsou očkovaný, nemusej na test ani z "velmi nebezpečnejch" t.j. červenejch zemí. Stejně tak děti do 12 let co jedou s nima - i vlakem, letadlem...
Tak proč by tady měli mít haranti testy na koupaliště?! ![]()
barbucha no mne z toho vychazi furt to samy... o zadnou nemoc tu vubec nejde, ta je kazdymu ukradena. jelikoz ty vosklivy mutanty prece muze dovezt ockovany stejne jako neockovany..
Sandály
Koupila jsem si tohle a jsem fakt zvědavá,jak to budu vázat
zatím po rychlým vyzkoušení mě nic nenapadá,aby to hezky vypadalo...možná by věděla Pinot Noir ,která je taková šikovná "vázačka"
barbucha no a přitom z Británie povinná pětidenní karantény a test, přestože jsou očkování..
Dadoo jenze to co pise barbucha neni tak uplne spravne, VB a dalsi zeme jsou tmave cervene a tam ten test je stale. To co pise je pro oranzove a svetle cervene zeme. Ty deti do 12 let jsou taky jen nekde a jsou rozdily jestli jedes individual nebo hromadnou dopravou. Podle me se v tom nevyzna nikdo, ani autori...![]()

Lamicka jj, já to vím jen od dcer, které plánuji příjezd, že musí na testy a do karantény.
U té Británie to fakt nechápu, jsou na tom líp než my a dcery jsou očkované první dávkou.
Ale.. Je to ještě měsíc, čertvi kolikrat to ještě změní.. ![]()
Dadoo to se určitě změní, oni s tim dost šibují... hlavně, že pustili dovolenkové země (jako jsem ráda, ale je tam to ale...)
Pardon za OT, nevšimla jsem si, že tady nakupujeme ![]()
Dadoo Podle me ty karanteny a testy pri cestach do a z UK souvisi hlavne s tim, ze uz nejsou v EU. Beru to jako vzajemne naschvaly. Jsem presvedcena o tom, ze kdyby nebylo brexitu, bude to benevolentnejsi.
Jinak proč jsem lezu: dám si dnes asi jednu delsi šichtu kvůli nečekaně práci, tak jsem si v rámci pracovní přestávky vyhlédla motivační odměnu.
Akorát se trochu nemůžu rozhodnout, asi podle toho kdy půjdu spát buď jenom mikina nebo i šaty.

continuity já bych to nejdřív hodila na sebe, nedělala ukvapené závěry a neochudila se o pěkný kousek
. Je třeba dobře se motivovat!
Maureen to sis koupila mooooc pěkně ![]()
continuity Jenze v Britanii plati vyrazne prisnejsi podminky pro lidi, kteri prijedou ze zemi, kde se indicka mutace zdaleka tolik nesiri. Proc je u nas ta karentena jen 5 dnu a kdyz z CR prijedes do UK celkem 10 dnu? A plati to i pro plne ockovane. Kdyby nebyl brexit, tak se to podle me bude resit jinak a vstricneji.
Emerald ja si myslim to co ty.A i vakcina AZ proto je v nemilosti.
To je bordel... Zrovna jsem koukala na návraty do ČR například - lidi co jsou očkovaný, nemusej na test ani z "velmi nebezpečnejch" t.j. červenejch zemí. Stejně tak děti do 12 let co jedou s nima - i vlakem, letadlem...
já zase četla, že osoby starší pěti let, pokud nejsou očkované, když jedou z oranžové země, sice nemusí na test, ale 14 dní po příjezdu musí vsude mimo domov nosit ffp2 masku. ![]()
Maureen no, budeš muset dorazit, otevřeme nějaké autentické víno a na něco určitě přijdeme ![]()
Emerald jsem se vyjadřovala k tomu směru z Británie sem. Já jsem myslela, že je to truc EU vůči Británii. Ne že je GB urazená, že už není v EU ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje