Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline brrr
12232 příspěvků moje polička 08. června 2021 18:15

Evaeva Pozor, s tábory je to ode dbeska zase komplikovanější. Po 7 dnech je vyžadován nový pcr test. Jak to budou v tom lese ti naši řešit netuším.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. června 2021 18:21

brrr zrovna jsem to četla. Tohle fakt nechápu, v práci se už testovat nebude, ale děti v lese, co se s nikým nesetkají, se testovat musí

Online barbucha blogger
35344 příspěvků moje polička 09. června 2021 10:55
Reakce na baltik:

Mne projedou zacatkem prazdnin na pravidelny pobyt neter se synovcem, to teda vubec nevim, co budeme delat, my s muzem uz budeme naockovani, ale co oni? Test je potreba i na koupak, do restaurace nebo na vylet na slovensko nebo rakousko?  To budu muset poradne nastudovat

​To je bordel... Zrovna jsem koukala na návraty do ČR například - lidi co jsou očkovaný, nemusej na test ani z "velmi nebezpečnejch" t.j. červenejch zemí. Stejně tak děti do 12 let co jedou s nima - i vlakem, letadlem...

Tak proč by tady měli mít haranti testy na koupaliště?!

Offline viktorka_od splavu
49000 příspěvků moje polička 09. června 2021 12:13

barbucha no mne z toho vychazi furt to samy... o zadnou nemoc tu vubec nejde, ta je kazdymu ukradena. jelikoz ty vosklivy mutanty prece muze dovezt ockovany stejne jako neockovany..

Offline brrr
12232 příspěvků moje polička 09. června 2021 15:06

Sandály

Offline Maureen
příspěvků moje polička 09. června 2021 15:35

Koupila jsem si tohle a jsem fakt zvědavá,jak to budu vázatzatím po rychlým vyzkoušení mě nic nenapadá,aby to hezky vypadalo...možná by věděla Pinot Noir ,která je taková šikovná "vázačka"

https://www.cosstores.com/en_eur/women/womenswear/skirts/product.knotted-sarong-black.0962934001.html

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 09. června 2021 15:37

barbucha no a přitom z Británie povinná pětidenní karantény a test, přestože jsou očkování.. 

Offline Lamicka
14147 příspěvků moje polička 09. června 2021 15:46

Dadoo jenze to co pise barbucha neni tak uplne spravne, VB a dalsi zeme jsou tmave cervene a tam ten test je stale. To co pise je pro oranzove a svetle cervene zeme. Ty deti do 12 let jsou taky jen nekde a jsou rozdily jestli jedes individual nebo hromadnou dopravou. Podle me se v tom nevyzna nikdo, ani autori...

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 09. června 2021 15:49

Lamicka jj, já to vím jen od dcer, které plánuji příjezd, že musí na testy a do karantény.

U té Británie to fakt nechápu, jsou na tom líp než my a dcery jsou očkované první dávkou.

Ale.. Je to ještě měsíc, čertvi kolikrat to ještě změní..

Offline Lamicka
14147 příspěvků moje polička 09. června 2021 15:53

Dadoo to se určitě změní, oni s tim dost šibují... hlavně,  že pustili dovolenkové země (jako jsem ráda, ale je tam to ale...) 

Pardon za OT, nevšimla jsem si, že tady nakupujeme

Offline Emerald
2670 příspěvků moje polička 09. června 2021 16:39

Dadoo Podle me ty karanteny a testy pri cestach do a z UK souvisi hlavne s tim, ze uz nejsou v EU. Beru to jako vzajemne naschvaly. Jsem presvedcena o tom, ze kdyby nebylo brexitu, bude to benevolentnejsi.

Offline continuity
42133 příspěvků moje polička 09. června 2021 16:48

Dadoo Emerald já bych teda řekla, že karantény z Británie souvisí hlavně s indickou mutaci, která se tam rozšířila a je to tak správně. 

Offline continuity
42133 příspěvků moje polička 09. června 2021 16:55

Jinak proč jsem lezu: dám si dnes asi jednu delsi šichtu kvůli nečekaně práci, tak jsem si v rámci pracovní přestávky vyhlédla motivační odměnu. 

Akorát se trochu nemůžu rozhodnout, asi podle toho kdy půjdu spát buď jenom mikina nebo i šaty.

Offline continuity
42133 příspěvků moje polička 09. června 2021 16:57

Offline marieu
5147 příspěvků moje polička 09. června 2021 17:13

continuity já bych to nejdřív hodila na sebe, nedělala ukvapené závěry a neochudila se o pěkný kousek . Je třeba dobře se motivovat!

Maureen to sis koupila mooooc pěkně

Offline Emerald
2670 příspěvků moje polička 09. června 2021 17:54

continuity Jenze v Britanii plati vyrazne prisnejsi podminky pro lidi, kteri prijedou ze zemi, kde se indicka mutace zdaleka tolik nesiri. Proc je u nas ta karentena jen 5 dnu a kdyz z CR prijedes do UK celkem 10 dnu? A plati to i pro plne ockovane. Kdyby nebyl brexit, tak se to podle me bude resit jinak a vstricneji.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 09. června 2021 19:27

Emerald ja si myslim to co ty.A i vakcina AZ proto je v nemilosti.

Offline Tabea
7785 příspěvků moje polička 09. června 2021 22:23
Reakce na barbucha:

​To je bordel... Zrovna jsem koukala na návraty do ČR například - lidi co jsou očkovaný, nemusej na test ani z "velmi nebezpečnejch" t.j. červenejch zemí. Stejně tak děti do 12 let co jedou s nima - i vlakem, letadlem...

Tak proč by tady měli mít haranti testy na koupaliště?!

​já zase četla, že osoby starší pěti let, pokud nejsou očkované, když jedou z oranžové země, sice nemusí na test, ale 14 dní po příjezdu musí vsude mimo domov nosit ffp2 masku.

Offline Pinot Noir
29540 příspěvků moje polička 09. června 2021 22:55

Maureen no, budeš muset dorazit, otevřeme nějaké autentické víno a na něco určitě přijdeme

Offline continuity
42133 příspěvků moje polička 09. června 2021 23:14

Emerald jsem se vyjadřovala k tomu směru z Británie sem. Já jsem myslela, že je to truc EU vůči Británii. Ne že je GB urazená, že už není v EU