continuity ted jsou to z Britanie zaseky za AZ....![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Zarinyauprimne tady si myslím, že ať je Británie uražená jak chce. Ta vakcína je pro mladší ročníky problematická, data k tomu už tu někde byly.
continuity ja to neobhajuju,sama jsem ji nechtela,ale je to kruh schvalnosti,tak to vidim ja.
Dadoo jenze to co pise barbucha neni tak uplne spravne, VB a dalsi zeme jsou tmave cervene a tam ten test je stale. To co pise je pro oranzove a svetle cervene zeme. Ty deti do 12 let jsou taky jen nekde a jsou rozdily jestli jedes individual nebo hromadnou dopravou. Podle me se v tom nevyzna nikdo, ani autori...
Já se blbě vyjádřila, samozřejmě jsem myslela ty obyčejně červený. Ty tmavě jsou jako vysoce nebezpečný nebo jak tomu říkaj, ty jsem na mysli neměla (anžto mi konečně změnili to Švédsko z tmavý na obyčejnou, sláva! a bližší košile než kabát, sleduju hlavně to).

Moc se tady neprezentuju, ale totok jsem musela, protože jsem je v HM ulovila ve výprodeji za cca 23,50 Kč
. Příjemný materiál, mám z nich fakt radost![]()
Edit: no tak neumím zmenšovat...
continuity Navíc AZ přece není jen britská firma, ale napůl švédská...? Kolegyně teď letěla na sever, do Dánska, Švédska zatím musela mít PCR test, i když je po dvou dávkách Pfizer, Astry, to je jedno.
Viatori šaty za 23.50 Kč??![]()
Jestli jo, tak gratuluju.
tina Skoro
u pokladny se po mně chtělo 239,- Kč
Pinot Noir myslíš,ze by mi to po sklence vína šlo líp???
tož není to špatná myšlenka...
viktorka_od splavu - sluší ti, prosím kolik měříš a jakou velikost máš ? Já jí ani nezkoušela objednat, protože si myslím že by pro mě měla blbou délku. Ale na tobě se mi líbí moc.
Magráta - nevíš jestli je u nás někde Mango ? Já mám za to, že ne.
viktorka_od splavu to je super, doufam, zes ji koupila :)
viktorka_od splavu - dík, já mám 173, proto váhám
jitřenka Mango není, vždycky sem jezdila do Prahy
Magráta - dík, jsem si to myslela, ale jak nelezu všude, tak kdyby náhodou.
viktorka_od splavu skvělý
Viatori Dobrej kup :-)
viktorka_od splavu Tohle ti moc sluší :-).
Karoleena Prozradis kam v It mas namireno?
Super, ze se to s tim cestovanim resi, tady snad uz konecne brzo taky. V praci srumec, tak jsem si vzala volno a zabookovala novej hotel v Tofinu, celej hozenej do 70s a je u plaze. Restaurace vyborna pry (jsou tam i jine moc dobre kdybyztak) a az pojedem mela by byt hotova i sauna a vyrivka. Se tesiiiiiim!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí