Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 08. června 2021 05:53
Reakce na razorblade:

jinx Portofino zni skvele! Nevim proc, ale predstavuju si ho trochu jako francouzske Cassis

​jo! moc se tam tesim, chci se jen prochazet, kochat se tou nadherou, delat vylety a dobre jist

Online Garfie
28150 příspěvků moje polička 08. června 2021 07:31

jinx Portofino jsem si musela najít na mapě , ale znám Cinque Terre a jsem si úplně jistá, že to bude nádhera!  

A taky doufám, že se podmínky zlepší, na začátku prázdnin jedu bez dětí, to je v pohodě, ale později i s dětma, sotva přijedou z tábora, budu ráda, když stihnu vyprat, testy by se mi fakt řešit nechtělo. :-/

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 08. června 2021 08:07

Garfie jo, bude to nadhera a pak jeste Amalfi, italska riviera je proste super

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 08. června 2021 08:09

Garfie jo a zahlidla jsem, ze Italie s cestovanim a vstupem na sve uzemi ceka na jednotny evr. postup, tak snad se to hne spravnym smerem. Ja budu do odletu komplet naockovana, budu mit cca tri tydny od druhe davky, tak by me fakt potesilo, kdybych nemusela nic resit.

Online Garfie
28150 příspěvků moje polička 08. června 2021 08:25

jinx Jo, to máme stejně, tak taky doufám, že se to pohne správným směrem! 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 08. června 2021 08:45
Reakce na jinx:

Garfie jo a zahlidla jsem, ze Italie s cestovanim a vstupem na sve uzemi ceka na jednotny evr. postup, tak snad se to hne spravnym smerem. Ja budu do odletu komplet naockovana, budu mit cca tri tydny od druhe davky, tak by me fakt potesilo, kdybych nemusela nic resit.

​to uz by melo byt uplne v pohode,uznava se 15den po druhe davce.Nebo to jeste neni oficielni?

ja uz s tim pocitam na 100%i kdyz mi tam haprujou dva nebo tri dny.:-)

Offline barbucha blogger
35382 příspěvků moje polička 08. června 2021 08:53

jinx Garfie Kokoska 

Tu Itálii vám všem závidím! Tiše doufám, že bych ještě něco stihla na podzim, aspoň na skok...

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 08. června 2021 10:04

Zarinya to nevim, ted jsem nic do detailu nezjistovala, jen jsem nekde prolitla nejaky clanek. Do odletu mam jeste cas, takze si to zjistim, az pred. Nechce se mi resit neco, co nemusi za par dnu platit. 

Offline Lamicka
14153 příspěvků moje polička 08. června 2021 10:52

Zarinya Italie to ma ted slozite a cekaji na ten ofiko covid pas. U nas jsou informace ma webu min.zahr. My asi kvuli tomu k mori pojedeme do Chorvatska, s detmi se mi nechteji resit nejake komplikace... ale puvodne jsme chteli cestovat po Italii. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 08. června 2021 11:04

Lamicka aha,no ja nevim muz jezdil i v dobe lockdovnu do Italie casto a nikdy nebyl problem ani s hotelem.

Offline barbucha blogger
35382 příspěvků moje polička 08. června 2021 13:03

Zarinya 

Tak ale to tam nejezdil na dovolenou, ne? Tady měli pendleři například taky výjimku...

Online Garfie
28150 příspěvků moje polička 08. června 2021 13:15

Zarinya Italie momentálně neuznává očkování, to je ten problém. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 08. června 2021 13:32

Garfie tak to je blby tedy.Doufam,ze to brzy sjednoti alespon v eu.Ja mela radost,ze se bude uznavat tech 21 dni od prvni vakciny ,ale vypada to,ze to bude akceptovat jen cesko.

Online Garfie
28150 příspěvků moje polička 08. června 2021 13:37

Zarinya Já neztrácím naději, od července to může být jinak, víš že tady nevíš dne ani hodiny. 

Online continuity
42204 příspěvků moje polička 08. června 2021 13:43

Dve davky asi budou potřeba, to je český vynález, s vědeckým názorem to jako obvykle nema moc společného. Ale třeba Slovensko uznává i první dávku, pokud byla podána do 180 dni po onemocnění. Tak to třeba pouze nám, očkování nebudeme mít ukončené, ale tímto se to vyřeší. Děti budeme muset otestovat nakonec až tam, pokud se něco nezmění. 

Koukala jsem teď na Island a tam se děti do 12 let tuším, řídí podle rodičů. Akorát to jedno nad12 let nemůžu nechat samo v karantene v hotelu. No je to pakárna, kam se podíváš. 

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 08. června 2021 14:03

continuity 22 dní po první dávce se může i do Rakouska a do Maďarska, já už naplánovala na začátek července výlet do Vídně, tak doufám, že z té dohody výhledově neplánujou vycouvat! 

Ale dovolenou u moře jsem raději koupila až na přelom srpna a září, kdy už budem mít ukončenou vakcinaci s dostatečným časovým odstupem, kdyby náhodou. Taky Itálie, mimochodem.

Online continuity
42204 příspěvků moje polička 08. června 2021 14:34

Karoleena tak držím palce ať to vyjde 

U nás s těma dětma nezaockovanyma to bude ještě prekerka. Minulý nebo predminuly(?) týden jsem četla, že když se chceš v Rakousku ubytovat, tak bez ockovani test, co tři dny. Teď koukám, že to snad už zrušili. Stejně se to furt mění a dovolená až v srpnu, tak to zatím nechávám koňovi. 

Offline barbucha blogger
35382 příspěvků moje polička 08. června 2021 14:40

Přišly plátěný kalhoty, jsou moc příjemný a i je zapnu tak zůstávaj doma

Offline baltik
4961 příspěvků moje polička 08. června 2021 16:46

Mne projedou zacatkem prazdnin na pravidelny pobyt neter se synovcem, to teda vubec nevim, co budeme delat, my s muzem uz budeme naockovani, ale co oni? Test je potreba i na koupak, do restaurace nebo na vylet na slovensko nebo rakousko?  To budu muset poradne nastudovat

Online Evaeva
příspěvků moje polička 08. června 2021 16:59

baltik ano, je potřeba všude, pro děti od šesti let. Nejlepší je, když ti je rodiče přivezou s pcr testem, stejně jako na táborPlatí taky samotesty, tak je můžeš pravidelně testovat doma.