Mrakoplas tak to je asi jen na slovensku
Co jste si dnes koupili/y?
viktorka_od splavu Mně přišla včera v newsletteru Answear jakási Mango secret sale s kódem MNG na slevu 20 %, platí to prý jen na novinky a je to časově omezený, ale konkrétnější nejsou... tak můžeš zkusit aspoň to.
Karoleena mng funguje, dekuju
viktorka_od splavu Chci si koupit parfém, který nějak nemůžu najít a najednou koukám, že ho máš na poličce. Mohla bys mi říct, kde ho mají?
tričko s příměsí lnu, myslím, že bude moje hodně oblíbené
a včera nějaké basic topy z Intimissimi
ionicera ktery?
mnum Dík, právě sháním nějaký volný bílý tričko s kimonovým rukávem a lodičkovým/širším véčkovým výstřihem, to z Intimissimi vypadá dobře![]()
Isca rádo se stalo ![]()
Parfait de Rôses Lancôme
ionicera aha, no tak to neporadim, nejlepe si tu nebo vedle dat inzerat:-) ja mam od hodne kolegyne odstrik, flakon by by fajn...
V kterém vlákně se nakupovaly ty plavky?!?!? Teď mi přišla ukázka od Boden a asi bych si i vybrala. Teda ty jednobarevný nebo colour block modely- ty jejich barevný vzory na hranici příčetnosti bych asi vynechala...
marieu Tak ti ď. A to jsem si říkala,že plavky nepotřebuju.
Dáš pokoj!
Plavky dobrý, vybrala bych si... ale naslepo bez vyzkoušení je mi to platný jak mrtvýmu zimnik! ![]()
barbucha má pravdu, předsedo. Po Brexitu je to ještě víc na houby, než před...
Viatori perfektní nákup ![]()
marieu to není fér, že ukazujou ty plavky jen na krasnejch štíhlejch mladejch
. To se vr, že vypadají výborně
.
Lenka22 přesně, já jsem z nákupu plavek vždy zklamaná, protože mám představu, že si s plavkami kupuji i tu postavu a ono houby :)
nonemy no jo, člověk je už takovej. A oni to potvory prodejci dobře vědí
.

Já si letos koupila tyto. Postavu mám.....no jinou
, ale je mi to fuk
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje