Já myslela, že takhle uvažuju jen já.
Jakože mě ty šaty najednou vytvarují do podoby té modelky.
Já myslela, že takhle uvažuju jen já.
Jakože mě ty šaty najednou vytvarují do podoby té modelky.
Šaty v Tatuum![]()

Mulen Krásné, ty zelené obzvlášť.
Kan díky![]()
Mulen mne se moc libi ty barevne:-)
Mulen Paráda. Na Tatuum mám slabost.
Sweet Potato viktorka_od splavu díky, jsem ráda že zase v Brně je.
Mulen velmi pekne su tie zelene. Tie ti pojdu ![]()
Janulik03 taky dekuju
, konečně se mi nějaké šaty zalíbily![]()
Mulen líbí se mi ty zelené a ty druhé budou fungovat jako antidepresivum:)
Mulen Krásný oboje! Ale ty zelený, ty bych chtěla!!! ![]()
Mulen oboje jsou paradni
Mulen Není, bohužel :-( Nebo možná naštěstí, já mám předsevzetí nic moc na léto nekupovat a už jsem ho 2x porušila! ![]()
Povlečení. Pořád jsem hledala nějaké moderní, nic se mi nelíbilo, a pak jsem si řekla, že to stejně nikdo neuvidí a spát v tom budu já (manželovi je to fuk) a koupila si romantické, možná až moc, ale já už se těším, až si do něj lehnu :)

Mulen pekne :)
Mulen ty zelený jsou krásný, ty by mi šly taky, budu to muset zítra omrknout. :)
Tedy opravdu je krásné![]()
nonemy Krásný povlečení![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.