ionicera děkuju moc a omlouvám se za zdržování
Co jste si dnes koupili/y?
Catherinne
Vůbec nezdržuješ! Střídám ho ještě s tímhle.
https://www.krasa.cz/kosmetika/la-mer-dlouhotrvajici-make-up-spf-20-skincolor-the-soft-fluid-foundation-30-ml.html?c=kLM07522
Catherinne A připomněla jsi mi, že si musím objednat další dávku kúry na vlasy a šampon. :-)
ionicera díky, teď vyladit odstíny
teď jsem ještě opálená, v listopadu budu bílá, v lednu zelená...
Koupila jsem si boty od INCH2, po černých i hnědé, jsou skvělé a mají slevy
Catherinne ten La mer si chvalila taky jinx
Victoria Krásný ![]()
Kokoska díky
Victoria Úžasný! Bála bych se, aby mi v nich někdo nešlápl na nohu - takhle mi kdysi kdosi sedřel špičku nových koňakových polokozaček. ![]()
Kokoska Catherinne jo, ten make up je uplne skvely. Nechci jiny :) a jeste teda ma skvele i Armani.
Victoria Krásný :-)
Victoria ááách
Victoria Ty jsou krásné.
Victoria tyhle, ale i jiné se mi vždycky strašně líbí, můžu se zeptat jak je to s velikostí? Když kupuju 37. Dík
Victoria pěkný nákup
Děkuji všem za pochvalu bot!
Catherinne Odpovím trochu ze široka. Já mám u INCH zkušenost pouze s tímto typem bot. Loni jsem si koupila černé a prochodila v nich skoro celou zimu, když nebyl sníh. Musím fakt zdůraznit, že mám zimní boty raději větší, takže i když mám regulérně velikost 39, tak často (obzvlášť u bot s užší špičkou) vezmu 40. Mám ráda ten pocit, že noha má v podzimní/zimní botě místo. Loni jsem si tyhle černé objednala trochu zbrkle ve 39, pak se bála, jestli mi to "pocitově" bude příjemné a bylo to ok. Tyhle jsem tedy také vzala ve 39.
Victoria díky, jsi moc hodná, přece jen vracet je se mi nechce. Navíc kůže se přizpůsobí, ale zase je nechci mít vytahané. Ale tyhle se mi líbí už kolikátou sezónu.
Catherinne Tak přeji ať to dopadne dobře:-)
Edit: jo a musím ještě zdůraznit, že loni to trvalo než přišly... třeba i dva měsíce, já na ně už zapomněla. Mám podezření, že berou objednávky a pokud je nemají skladem, tak se čeká, až je ušijou.
Victoria tak to je dobrá poznámka![]()
Trva to u nich, sto pro berou objednavky na zbozi, ktere jeste nemaji. Tyhle boty ma jedna znama a velmi sugestivne popisovala, co predchazelo tomu, nez je rozchodila. Vim, ze je to individualni a nekomu muzou pripadat hned jako papuce, ale me to, spolu s dlouhym cekanim, odradilo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my